Cred un singur lucru. E egal cu m*c la pătrat a lui Einstein, și cele vreo 14000 de bombe nucleare deținute de marile puteri, fac imposibil WW3. WW2 a fost ultimul.
Eu am zis ca daca ar fi un ww3, acestea ar fi taberele. Nu este exclus, razboaie o sa mai fie.
Exista 2 motive care fac improbabile un noi razboi mondial :1.Deindata ce s-ar lansa bombele nucleare nu ar mai fi nici o tabara castigatoare. 2. Spre deosebire de 1914, sau 1939 in ziua de azi natiile depind una de alta economic
Conflicte izolate ce pot aparea in viitor: 1.China sa invadeze Taiwanul (ca doar Taiwan nu e recunoscut ca tara independenta, nici macar de SUA), 2. Rusia sa anexeze mai multe zone din Ucraina. In tariile Baltice. exista tensiuni, dar improbabil sa fie anexate de Russia.
Stiu ca e improbabil dar am zis daca ar fi ce tabere s-ar crea.
In loc sa investeasca bugetul pe mentenanta aparatelor vechi, nu mai bine ar investi in inovatii in explorarea spatiala? Sa parasim odata planeta asta, sa ne razboim cu extraterestrii mai bine
https://youtu.be/MVbeoSPqRs4
Ba da, dar atunci va trebui sa investim bugetul in lupta cu extraterestrii si cu reptilienii. Oh, stai