Visele transmit mesaje ale subconstientului - temeri, asteptari, dorinte, lucruri care ne ingrijoreaza la un moment dat, lucruri pe care am crezut ca le-am uitat - fie in mod evident, fie prin simboluri, melodii, stari, sentimente. E normal sa ne afecteze, sa dorim sa reflectam asupra lor pentru a ne cunoaste mai bine pe noi insine.
Mi se intampla sa ma gandesc ziua la ce am visat noaptea. Uneori ma mir, alteori ma amuz. Depinde de starea pe care o ai inainte de culcare, daca te deranjeaza ceva in viata pe care o ai, daca te simti nelinistita, neprotejata in nesiguranta s. a. m. d. Nu poti visa ce vrei, asa ca cel mai bine este sa nu-ti faci griji din cauza lor.
Visele ce vor sa trasmita nu stiu probabil daca o iei logic visele nu iti trasmit nimic dar daca stai sa te gandesti de obicei visele iti trasmit diverse lucruri care ti s-a intamplat sau care ti se vor intampla asta cred eu si mi se intampla eu aporape tot ce visez mi se intampla si cand imi dau seama ca eu de fapt stiam ca mi se va intampla acel lucru raman un pic socata daca pot sa zic asa ooricum visele ne afecteaza pentru ca cea ce se produce in mintea noastra este un lucru neasteptat de noi zic eu astea este parerea mea pentu raspunsul meu sper ca te-am ajutat.
Ai vise premonitori se intimpla ce visezi de aceea te afecteaza tare.eu am visat cu o saptamana sa moara bunicul ca o sa moara de inima si a murit de infact aveam 11 ani. se intimla sa se adevarasca ce visam.nu intodeauna.depinde de dastinul nostru.
Visele transmit mesaje ale subconstientului - temeri, asteptari, dorinte, lucruri care ne ingrijoreaza la un moment dat, lucruri pe care am crezut ca le-am uitat - fie in mod evident, fie prin simboluri, melodii, stari, sentimente. E normal sa ne afecteze, sa dorim sa reflectam asupra lor pentru a ne cunoaste mai bine pe noi insine.