Spiridusii sau elfii altfel spus sunt UN MIT/O LEGENDA a mitologiei nordice e posibil sa fii existat dar acum nu cred ca poate se existe asa ceva
Unii n-au ce face cu viata frate spanzura-te.Cum draq sa existe spiridusi.Cum nu exista creier in capul tau nu exista nici spiridusi.
Si albina logic nu poate sa zboare, dar o face.
Toate legendele au un strop de adevar, deci...na eu cred ca spiridusii exista.Am spus destul
Da tu exista. Eu ieri cand eram in baie si ma scaldam cu spor, de drag de Sf Valentin, a iesit de-odata prin perete unul asa de frumusel si mi-a zambit de m-am topit toata si nu stiam ce sa mai cu sapunul. L-am strans asa de tare-n mana, a alunecat si i-a sarit la spiridusul ala frumos direct in frunte. Nu s-a suparat, a zambit asa la mine si fascinat cu privirea lui patrunzatoare, ca scormonit sufletul si m-a lesinat ca pe-o adolescenta de-asta fara creier din zilele noastre. Eu, am vrut sa-I dau si eu ceva ca nu se cade asa numai el sa ma vrajeasca asa cu privirea lui patrunzatoare pana la sentimentul de extaz total si i-am dat o floare. Singura pe care-o aveam in cada, nu puteam sa-l las asa nevrajit ca vreau sa mai vina si alta data sa ma miste acolo pana ma doare sufletul. Uffff, iar am avut senzatia aia pentru o secunda hi hi .
Deci spiridusi exista, trebuie doar sa vada ca ai floricica si-ai sa vazi ca-si arata adevarata fata si-o sa te faca fericita. Sa nu-ti piierzi speranta niciodata !
Nu știu dacă să fiu gâdilat psihic de metafora și ironia ta, sau să încep să te ironizez eu pe tine.
Tot ce ai spus tu mai sus are o logica fara logica, si raspunsu pe care il voi da eu are o logica fara logica... Spirisusi giganti si toate creaturile mitologice exista poate chiar acum langa mine sau langa tine este un spiridus o zana sau stiu si eu dar ei sunt pe o alta unda de frecventa ei poate ne vad noi nu ii vedem poate nici ei nu ne vad si zic la fel de noi cum zicem noi de ei (da nu exista asa ceva... oameni cum sa existe esti dus). Poate asta este dialogul dintre doi spiridusi, uriasi, zine sau stiu eu ce poate noi suntem pe o frecventa de unda poate spiridusi pe alta frecventa uriasi pe alta zanele pe alta sau toti sunt pe aceeasi unde de frecventa si nu au animale noastre sau poate noi ne-am departat atat de mult de natura incat nu mai sunte pe unda de frecventa cu narura poate calul bunicului meu poate vedea pitici zanele uriasi si toate celelalte creaturi daca stii ce vrau sa zic cum iti spuneam tot ce am explicat eu acuma are o logica fara absolut nici o logica dupa ce ai scris mai sus vad ca esti deschis la minte asa ca vei intelege mesajul meu pe care incerc sa til trimit
anonim_4396 întreabă: