Ceea mai mare prostie este sa comunici online cu fetele,omule nu ai ce găsi, decât tarfe,daca mai și trimiți și banii este tâmpit rău de tot, ele vb din plictiseala, sunt ipocrite, false, mincinoase
Aia nu e dragoste. E un simptom de anxietate.
Poate crede si el/ea ce spune, dar asta nu inseamna ca e adevarat.
In realitate sunt sanse majore sa nu va suportati nici macar o luna.
Pai daca vb prim video, inseamna ca nu este altcineva, ca doar il vezi, nu?
Pai ca sa fi sigur ca nu profita de bani, nu ii da bani orice situatie ar prezenta, sa vezi daca mai vorbeste cu tine, e f simplu de aflat ce si cum.
Dar da, e posibil sa te iubeasca mai ales daca te-a vazut video si i-ai placut cum arati, cata dragoste la prima vedere n-am vazut in ani de zile, am vazut destula.
Si asa afli daca te iubeste, daca sta de vb desi stie ca nu poate lua de la tine nimic.
Asa faceau unii cu bani in Germania, ca sa fie siguri ca partenera sau parteneru nu e dupa bani, faceau cumva, ca parteneru sa nu beneficieze de nici un ban si de nimic material de la acela, si se vedea f clar dupa aia.
Daca se casatoreau semnau acte ca nu are nici un drept in caz de divort, si aia e.
Iar cine semna actele, inseamna ca era sincer.
Asa fa si tu, stai de vb dar nu dai nimic, orice s-ar jura, oricat s-ar plange, doar asa afli adevarul, sa nu cedezi.
Daca insista de bani, atunci nu te iubeste, vrea sa profite.
In mediul virtual orice dar absolut orice e posibil.
Eu sunt de parere ca nu poti iubi ceea ce nu cunosti de adevarat, pe cineva cu care nu te-ai vazut niciodata in real.
Da, atractie fizica poate exista dar in nici un caz iubire in forma ei autentica.
Toate posibilitatile sunt eligibile, in special cea in care sa faca misto sau sa fie vreun escroc sau escroaca sentimental/a care sa atraga mult ca mai apoi sa inceapa sa se vaite ca-i trebuie banii pentru ceva anume, ca are probleme de sanatate sau cu chiria si sa inceapa sa iti ceara; la inceput sume mici apoi din ce in ce mai mari, ca la final sa te blocheze si sa se faca disparut/a.
Daca incepe sa zica sa o ajut cu banii sau din astea? Atunci e timpul sa ii zic pa pa?
Cam da.
Aia cu se da altcineva e aiurea, ca daca vb pe video si il vede pe celalalt, e ala, n-are cum fi altul.
Dar i-am zis, sa faca cumva sa NU dea bani orice s-ar intampla, si vedem apoi cum iese.
Este posibil sa si iubesti, de multe ori daca te atrage mult cum arata celalalt, poti sa te indragostesti de sa nu te vezi, nu e exclus.
Pai NU dai nici un ban! Si daca zice ca moare nu dai, ca excrocii asa fac, te induioseaza ca mama, tata, bunicu are o boala nu stiu care, ca are nev de medicamente, si alte povesti.
Daca ai cedat, esti fraier.
Si daca incepe cu din astea, e clar ca profita, deci e cazul sa zici pa pa.
Un om care te iubeste nici nu ti-ar spune problema de sanatate nici daca ar avea-o, tocmai sa nu cumva sa crezi ca vrea sa profite!
Ti-ar zice-o mai in colo cand v-ati cunoaste, insa nu in sens sa ajuti, ci ti-ar zice ca sa stii cu cine vei sta, ca asa e corect sa-ti zica.
anonim_4396 întreabă:
IsoldeRose întreabă:
BitchInRedDress întreabă: