anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare cine sunt? Oare ce vreau? Oare ce caut?
Sa incerc sa gasesc raspunsurile la aceste intrebari.
Cine sunt? Sunt un muritor, sunt omul care nu s-a simtit niciodata implinit, care a cunoscut dragostea pentru perioade scurte sau, mai bine zis, omul care a iubit si nu s-a simtit iubit decat poate timp de secunde, minute, ore, in niciun caz zile, luni, ani, omul caruia i s-au naruit toate visele. Acum sunt nimeni, sunt nul, mereu singur, mereu trist.
Oare ce vreau? Sincer, nu prea mult. Doar pe cineva care sa ma inteleaga, sa ma respecte, eventual sa ma si iubeasca daca poate, insa sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt, pentru felul meu de-a fi. Ce mai vreau? Vreau fericirea ta, a ta, a ei, a lui, a lor, a voastra, dar nu si a mea. De ce nu si a mea? Pentru ca mi-am pierdut speranta ca as putea fi fericit. Dar stai putin. Odata ce vei fi tu fericita, automat ma vei face cel mai fericit. Vezi, nu conteaza ca mi-am pierdut speranta. Daca tu vei fi fericita, ma vei face fericit de-a dreptul.
Oare ce caut? Ce sa mai caut? Stii foarte bine ce caut. Te caut pe tine. Caut dragostea adevarata, sau de fapt nu caut nimic, insa totusi, intr-un fel sau altul, tot,, caut" ceva chiar daca nu caut nimic. N-ai inteles nimic, nu-i asa? Asta este si farmecul.

6 răspunsuri:
| Gekkō a răspuns:

Man, ma regasesc in tot ceea ce spui tu....Nici nu stiu ce sa spun...

| razvan83 a răspuns (pentru Gekkō):

Nu conteaza, vad ca sunt unii pe aici de au grija ca postarile mele sa fie eliminate. happy Foarte tare. Nu-i nimic, o sa le sterg eu singur daca tot deranjeaza.

| Gekkō a răspuns (pentru razvan83):

Adica? Nu inteleg la ce anume te referi...

Cineva a facut ca 2 dintre postarile mele sa fie sterse de aici de catre admin. Nu inteleg de ce. In fine...

| Gekkō a răspuns (pentru razvan83):

Hm...nasol

Da, asta este.