| chiftelutacrocanta a întrebat:

Oare cum e cand mori,simti ca esti o carne intepenita? Deci eu acuma sunt o carne care se misca,si simt asta,si o sa mor dar acolo ce-o sa simt? Mi-e tare frica,va rog ajutati-ma sa nu mor repede,ma asteapta o groapa foarte plictisitoare.Ce sa fac sa traiesc mult si sa nu miros a boala in spital, vreau sa mor fresh si sanatos.Imi dati secretul longevitatii? Si totusi cand mori, simti cum iti fierbe carnea de putrezeala si cum emana acel miros de om neplacut?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Când mori se presupune că nu mai simți nimic. E greu să îți imaginezi asta. Doar imaginează-ți o noapte fără vise, cum adormi și nu mai simți nimic, nu mai vezi nimic până să te trezești. În cazul morții nu te mai trezești. Acum depinde de fiecare ce crede.

3 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

De la varsta de 18 ani nu am facut altceva decit sa caut raspuns la cum este viata dupa pragul mortii si pot spune ca dupa 32 de ani de lecturi in domeniu, lecturi intarite de n publicatii pe internet si dovedit si stiintific prin fizica cuantica doar corpul moare sufletul nu deci dupa ce mori simti ca iesi din corp.Restul aici https://www.youtube.com/watch?v=PP-wnwVPjK0

| raluk27 a răspuns:

Daca esti "fresh si sanatos", de ce sa mori? laughing
Cand mori, mori. Nu mai simti nimc. Eventual cei din jur o sa simta ca mirosi. Asa ca mai bine incerci sa mori iarna, cand e ger, ca sa nu te imputi.

| MaybeJustMe a răspuns:

Nu ar trebui sa te gandesti la toate astea, pierzi timp din viata si lasi lucrurile frumoase sa treaca pe langa tine. Sunt doar niste intrebari fara pereche. Mai bine fii mai atent la viata din fata ta, pana nu se sfarseste.