Ce ai scris aici sunt opiniile tale.
Nu te pune nimeni sa faci copii si nici sa te insori.
Cine nu poate avea o iubire Adevărată pentru un copil nu poate ști ce este sa iubești cu Adevărat și nu poate avea un suflet într-adevăr cu Adevărat cu credință și o inima Adevărată care simte iubirea și știe ce este și da simți sa iubești cu Adevărat. Faptul ca nu-ți dorești o familie este alegerea ta 100%. Dar sa nu poți sa iubești un copil și sa simți iubire și sa iubești într-adevăr cu Adevărat un copil aicia este o problema gravă de tot și spune enorm de multe despre acel om. Un copil poate săte iubesc cu Adevărat și cu cea mai curată intenție și dorință și suflet și inima un copil te iubește cel mai frumos și cel mai curată cu toată inima fără a te atinge... Ochișori ăia și privirea aia nu o poți defini în cuvinte și în nimic câte de enorm de grav poate săte iubească cu Adevărat un copil.
De ce ar trebui sa te inteeseze ce spun altii?
tu invata, munceste, cumpara o casa si aspeapta varsta pensionarii!
Nu toti sunt capabili sa fie parinti, dar daca le spui asta incep tot pe tine sa te insulte, dupa ce tot ei bat initial apropouri penibile despre casatorie si copii.Eu nu am intalnit aceste aluzii de prost gust la straini.
Romani știu doar sa critice, bârfească absolut totul, mă uit și eu pe Facebook boșorogi frustrați, babe frustrate, o țară de frustrați și invidioși
Nu generaliza. Si eu traiesc in Romania si n-am vazut nicaieri mentalitatea asta.
anonim_4396 întreabă: