Antisocializarea e solutia.
De când ma stiu am invatat ca oamenii nu sunt de incredere (majoritatea).
Daca nu esti ca ei vei fi exclus.
De multe ori un om sta cu o alta persoana sa profite de pe urma acesteia si pe urma o barfeste cu "prietenii" sa-i.
Pentru a fi popular si placut de ceilalți trebuie sa iti bați joc de alții si sa înjuri ca sa pari mai jmek, altfel esti un 0.
N-au despre ce sa discute asa ca rad de altii si vor sa vadă doar defectele fara a se uita la ei însisi.
Eu nu barfesc, sunt fata cuminte, dar au fost dati când am fost împinsă de catre "dragele" mele colege sa fumez si sa barfesc alte persoane.
Sigur, nu le-am ascultat si nici acum nu pot sa inteleg de ce se poartă astfel.
Poate am ajuns sa credem ca cei ce stau la locul lor sunt niste idoti si aia care barfesc/injura/fumeaza/beau/se drogheaza/agata curwe pe strada sunt inteligenti si superiori asa ca mulți vor sa devină ca ei sau sunt atrasi de caracterul lor si lipsa de educatie...
Rareori mai găsesti prieteni adevărați si cand o faci e greu sa le castigi încrederea.
In loc sa fi barfit si luat de prost mai bine te distantezi de toti si de toate.
Lumea e de rahat. Asculta toata melodia asta https://www.youtube.com/watch?v=IPLhH6abHbc
De asemena oamenii nu au ce discuta,si folosesc ca subiecte cum Ionica a facut cu tare si il judeca, sa aiba ce vorbi, sau pur si simplu o fac din ura, invidie, plictiseala.
Nici in cei mai buni prieteni n-am incredere deplina, prefer sa duc povara (daca e una serioasa) singur, decat sa cer ajutorul cuiva si sa-si bata joc. "Unde memoriile dorm, dar nu sunt niciodata uitate./Where memories sleep, but they are never forgetten"
Frate e in firea omului sa barfeasca, inevitabil oricine ajunge sa spuna ceva rau de unu' si sa il injure de mama si de morti, si tu la un moment dat ai zis ceva rau de unu' cu prietenii, oricum nu cred ca merita sa dai atentie alora care barfesc mereu ca nu au ce face si prefera sa judece pe altii desi nu merita ss fie judecati, asta o fac numai oamenii limitati.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: