Unii se cred mega extra inteligenti daca iti raspund cu rautate... dar ce sa faci dale pace si nu-i baga in seama :*
Lumea pe net nu e neaparat rautacioasa...e obiectiva si realista!
pune o intrebare lunga de 3 pagini in care faci un rezumat al operei lui dante si o sa ajungi apreciata
Pune o intrebare de genul,, Oare, ce intrebare trebuie sa pun?,, copiata de la tine ..si o sa ti se raspunda cu mistouri
Multi sunt frustrati si incearca sa corecteze alte persoane prin violenta verbala.Astia suntem.
Poate este doar impresia ta, ori întrebările tale sunt stupide și atunci ți se răspunde cu sarcasm sau critici. Oricum, totul este constructiv.
Sărut mîna, deoarece unii chiar nu doresc să ajute, și sînt aici doar pentru a jigni și a critica, nu sînt multi, dar sînt. Vă aștept întrebările.
Daca vii la noi cu chestii de genul "Oare, ce intrebare trebuie sa pun?" cum ai vrea sa-ti raspunda lumea?
Acu,nu cred ca problema e doar cu persoanele de pe TPU, poate e si cu intrebarile!(poate o sa consideri si raspunsu meu rautacios)dar este o tara libera si avem dreptul la opinie, daca te superi, treaba ta!