| Andrushk30 a întrebat:

Oare de ce persoanele din TPU imi raspund mereu cu rautate?

Răspuns Câştigător
| Dania19 a răspuns:

Unii se cred mega extra inteligenti daca iti raspund cu rautate... dar ce sa faci dale pace si nu-i baga in seama :*

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Lumea pe net nu e neaparat rautacioasa...e obiectiva si realista!
pune o intrebare lunga de 3 pagini in care faci un rezumat al operei lui dante si o sa ajungi apreciata
Pune o intrebare de genul,, Oare, ce intrebare trebuie sa pun?,, copiata de la tine ..si o sa ti se raspunda cu mistouri

| Narfundo a răspuns:

Multi sunt frustrati si incearca sa corecteze alte persoane prin violenta verbala.Astia suntem.

| Chris a răspuns:

Poate este doar impresia ta, ori întrebările tale sunt stupide și atunci ți se răspunde cu sarcasm sau critici. Oricum, totul este constructiv.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna, deoarece unii chiar nu doresc să ajute, și sînt aici doar pentru a jigni și a critica, nu sînt multi, dar sînt. Vă aștept întrebările.

| 4b a răspuns:

laughing asta-i lumea de pe TPU. Fiecare da ce are, nu pune la sufletwinking

| Cosmotel a răspuns:

Daca vii la noi cu chestii de genul "Oare, ce intrebare trebuie sa pun?" cum ai vrea sa-ti raspunda lumea? tongue

| SMarius a răspuns:

Acu,nu cred ca problema e doar cu persoanele de pe TPU, poate e si cu intrebarile!(poate o sa consideri si raspunsu meu rautacios)dar este o tara libera si avem dreptul la opinie, daca te superi, treaba ta! happy