| UnchiulRamiz a întrebat:

Oare de ce s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje tipa din Timisoara de 32 sau 33 impreuna cu 2 copii? Suferea psihic sau era sinucigasa ma gandesc, dar de ce sa curme viata copiilor? Poate ca de necaz ca urma sa se recasatoreasca cu fostul barbat?

27 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu trebuie sa suferi de nimic, pur si simplu iti vine pe moment, intreaba orice pshiolog si iti va spune asta, te prinde un moment de pierde a constientei si urmezi nebunia aia

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sinuciderea are cauze complexe. De ce-ul nostru nu potrivește cu cel al sinucigașuiui.

| Mosotti a răspuns:

Nu, era bolnava psihic, si cand e asa nu se mai gandeste la nimic.

Doamne fereste...iti dai seama ca or fi simtit copiii aia la lovitura de ciment, hhhhh.
Aoleeeu m-am ingrozit cand am auzit de asta.
Nu o invinuiesc, ca daca esti bolnav nu e vina ta, dar e trist.

| UnchiulRamiz explică (pentru Mosotti):

Tocmai, ca femeia era aratoasa nu una urata sau grasa sad Dar cum o trait bolnava psihic si nimeni nu o observat? Trebuia sa se observe in comportament, fie era genul ce nu discuta cu vecinii si asa nu si-a dat seama nimeni? Mie imi pare rau de copii, la varsta lor erau inocenti ca un miel. Nici nu stiau ce e bine si rau pe lume crying

| Mosotti a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Si ce cont ca era aratoasa? Era bolnava psihic.
Nu si-a dat seama nimeni, ca a ascuns asta, si chiar daca si-ar fi dat, nu s-au bagat, ca nu stia ce va face.

Eu ma gandeam ca era una disperata, gen ingropata in datorii sau urata, nicidecum una cu asa aspect fizic.

Ce legatura are aspectul fizic cu o boala psihica?! Nici una. Ca daca era sanatoasa si daca era cu datorii nu facea asa ceva, cati nu-s in datorii si nu fac asta.
Nici daca era urata nu face asta, sunt n urate si viata e frumoasa si asa.

Suicidurile apar 90 % in boli psihice.

De la lipsa de afectiune si cula cred ca o narozit, ori era posedata de diavol. Cum o zis asta de sus, se arunca ea de avea inima si minima judecata mentala. Ce viata e asta, cand mor copii nevinovat si unul ca mine cu atatea probleme inca traieste?

| RAY a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Faza e ca ea proiecta sinuciderea impreuna cu ei,copii ii apartineau ei,erau o parte din ea,astfel ea a vrut sa se sinucida nu doar pe ea si pe cei care sunt o parte din ea,stiu ca e nebunie,nu vezi ca multi care iti ucid iubita se sinucid,pentru ca iubita e o parte din ei, iar ei sunt constienti ca nu pot exista fara o parte din ea, iubirea e egoista, credem ca fiinta aia ne apartine noua, ca e o parte din noi

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Faza e ca societatea te discrimineaza daca mergi la pshiolog, astfel de rusine nu a mers, acum se mira

| UnchiulRamiz explică (pentru RAY):

Dar ce drept ai tu sa ii iei viata iubitei sau fostei soti/iubite? Nimeni nu are dreptul sa ia viata cuiva. Din ura si gelozie nu din iubire ucid astia. Sunt care nu se sinucid dupa ce ucid pe cineva, ba chiar nu le para rau deloc. Femei care ucid partenerul sunt foarte rare.

Era schizofrenica Mann

Eu sunt invers, mereu îmi pasa de alți si de mine nu

Sunt vedete ce spun ca merg la psiholog, psihoterapist si nu le e rusine. Unui o de rand de ce i-ar fi rusine? Sa spui ca mergi la psihiatru da, asta nu poti spune decat unora, in rest nu.

Cine stie ce halucinatii avea... poate vedea demonii in ea si copii ei?

E loteria vietii, fiecare cu destinu lui, mor copii, tu traiesti, mor copii eu traiesc desi nu trebuia.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Si cum afla lumea ca s-a dus ea la psiholog?! Deci era proasta, pe langa ca un destept nu pune la suflet ce gandesc prostii.

O stii pe Glitery? Nu am mai vazut nmic postat de ea, fie nu mai are cont pe site

O fi plecat de aici, cine stie.

Eu zic ca de la lipsa de scula o narozit tongue Bine si afectiune, nu doar huta huta. Poate ca statea inchisa? Gen servici, acasa si nu mai vorbea cu nimeni. Era si la oras, nu o urmarea nimeni. Dar i-o fi fost rusine sau nu o vrut sa dea bani, fie nu isi permitea. Inca sunt care zic psihologul iti ia banii, nu ajuta cu nimic. In loc sa zic sunt eu dobitoc si de aia nu ma ajuta deloc. Ajuta, de exemplu pe mine mersul la psihoterapeut m-o ajutat data fiind situatia de care ti-am povestit. Ajuta mult, daca asculti, daca esti bou nu te ajuta normal.

Bine ar fi sa fie ok happy Era de treaba si cuminta fata. Sper doar sa nu fi patit ceva sad Avea tendinte sinucigase mai demult, mama ei s-a sinucis...

| AB1Corduneanu a răspuns (pentru RAY):

Mai lăsați iubirile astea, că în zilele de astăzi valoarează nema. Uite de aia sunt atâtea despărțiri, chiar și crime, că nu vă mai ajung hormonii. Nu mai știți să prețuiți ființa de lângă voi boilor. Și cea care v-a făcut, o dați deoparte pentru o scroafă care na, o mutilați și o înjurați atunci când nu vă convine ceva sau nu-și face treburile casnice.
Dar poate muierea e și ea obosită, vrea puțină liniște, la fel și viceversa. Uite de asta nu se mai merită să mai iubești în zilele de astăzi. Dragostea este o enigmă, greu de descoperit cu adevărat.

Nu e de la lipsa de scula, nu se invarte totul in jurul la asta. Trebuia sa se duca la psiholog, ce sa zic, dar asta e.

E okey dar a plecat, eu daca plec, anunt. Sau s-o fi sinucis, cine stie.

| alina2k18 a răspuns:

Probabil o depresie netratata, sigur suferea foarte mult de ceva timp.
Copiii luati cu ea indica razbunare pe fostul sot.

| Maraa345 a răspuns:

Hai sa judecam.

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

încă o dată regret ca m-am născut pe pământul asta cu așa oamenii cum sa fi atata de crudă cum sa fi atât de sadică cum sale faci așa ceva copilor tai sânge din sânge tău o parte din tine care te face complet ca mama ca om ca fericire adevărat cum poți sa închizi ochi la așa cruzime și sadicitate sale faci rău copiilor tăi așa oamenii nu ar trebuie sa existe pe pământul ăsta trebuie sa fi sadic cu adevărat sale faci așa ceva copiilor tai nu mai suport așa oamenii mi-e greu sa cred cu adevărat ca exista așa părinți pe lumea asta da uite uite ca există așa... oamenii nu are cum sa fie nu-i pot numi oamenii nici mame pe așa... nu le pot găsit un nume sau ceva sai pot numi cum poate fi un om atat de nu găsesc nicio explicație de ce ai face asa ceva la niște copii nevinovați îți dai seama ce eu au durere au simți acei copii îți dai seama ce frica au simți copii aia în aerul ăla când văzut ca cade jos și Doamne regret atât de mult atata de mult ca am venit pe asa pământ pe așa lume cum ma sa faci așa ceva cum sa fi așa de ce sa faci așa du-te ma dracu și aruncate tu ma dacă vrei date arunci da nu fa așa ceva la copii aia ma nu aveau nicio vină copii aia sa pățească așa ceva mai bine muream eu în locul la copii aia dai și trăiau acum și era și vara bag P*** în așa viața