Nu toti, 99%
Uita-te cati someri sunt pe site-ul asta
Aici e normal sa fie 90% oameni care nu au ce face toata ziua. De aici iti formezi tu parerea despre lume?
Majoritatea tinerilor de 20-30 de ani abia stiu ca mai exista site-ul asta, in nici un caz nu intra pe el.
Motive pot fi multe.
In opinia mea am putea spune ca poate tehnologia ne-a luat prin surprindere Iar noi nu stim cum sa reactionam la asta.
Cumva acum 10-20 de ani, toate activitatile tale se raportau la ce faci tu, la ce fac apropiatii tai.
Acum nu mai este asa...
Acum avem social media, un loc in care oricine poate urmari, poate gasi pe oricine.
Iar aici intervin problemele.
Poate duci o viata ok, dar intrii pe social media si vezi ca X are aceeasi varsta ca tine si duce o viata mult, mult mai buna, fara sa faca ceva special...
Mai vezi si un fost coleg/fosta colega ca vai ce viata duce pe nu stiu unde
Atunci te comparai cu un unghi restrans de oameni, si cumva, era ok, aveai locul tau.
Dar acum nu mai e de ajuns, acum poti sa te compari cu oricine, acum orizonturile ne sunt deschise, tu vii rupt in doua de la servici, il vezi pe unu in vacanta prin Maldive, altul tocmai ce si-a cumparat ultimul model de BMW, iar tu, tu stai si-ti dramuiesti ultimii bani din portofel, astfel incat sa-ti ajunga pana la urmatorul salariu.
Ar fi mai multe explicații în viața.
Se mulțumesc cu puțin și se afunda în zona lor de confort.Nu au o motivație puternica și prin urmare nu au aspirații care sa îi scoată din moleșeala lor.
Depinde de experientele de viata ale fiecaruia.
Si daca ai ambitii te face mai cu mot sau ce? Crezi ca intereseaza pe cineva de ce faci tu in afara de propria familie/partener de viata?
Stilul de viata care il au nu ii ajuta. Multi tineri in ziua de azi nu prea mai muncesc fizic, ii intereseaza foarte mult cantitatea banilor castigating sa fie multi si sa se miste cat mai putin. Sport nu prea mai fac si daca fac si merg la sala, o fac doar pentru exterior, sa arate intr-un fel in fata altora.
Eu te inteleg exact ce zici si asta e adevarul si e chiar trist. Oricum sa privim partea ca mai sunt si tineri care au planuri marete si nu sunt lipsiti de energie.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: