| RAY a întrebat:

Oare de ce unele popoare sunt mai superioare fata de altele ce le deosebeste de altele?

9 răspunsuri:
| diapopa a răspuns:

Nu stiu cati ani ai, dar cu sigurantavei invata mai multe sau ar trebui sa inveti la istorie.
unele popoare nu sunt doar mai superioare, ci sunt mult mai dezvoltate decat altele, deorece ele au inceput sa faca schimbari in lume, ele au venit cu idei; iar celelate popare care sunt mai inferioare se iau dupa cele superioare.
este un subiect interesant la care ar fi multe de spus, la care eu as avea multe de spun, daca te intreseaza poti sa imi spuiwinking
o seara placuta happy

| RAY explică (pentru diapopa):

Mi-a placut mult istoria la scoala, da de ce unele popoare sunt mai dezvoltate ca altele?

| SG1995 a răspuns:

Din motive cultural-economice. Peer-ansamblu omul a cost tot timp o specie socială, iar la nivel teritorial e aceeași chestie, popoarele care au colaborat între ele au făcut schimbări atât economice cât și culturale, chestiune care a permis societăți respective să evolueze mai mult decât societățile izolate din punct de vedere socio-economic.

| KiszMy a răspuns:

Pentru că sunt mai rele, de aceea prosperă.

| Mayhem666 a răspuns:

Ce le deosebeste? Simplu. Cultura, inteligenta, bogatia, si lista poate continua. Si Romania ar fi mai frumoasa daca s-ar schimba mai multe lucruri la ea si la oamenii care locuiesc aici. Am pus si eu o intrebare acum cateva minute fix pe subiectul asta, de schimbare a tarii, daca ati fi presedinte pentru un an. Daca doresti, poti sa te duci si sa vezi despre ce este vorba.

| 393Dan a răspuns:

Economia

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Din cauza oamenilor, modul de organizare, economia. Sa ne uitam la tarile din V-ul Europei. Cand ele descopereau America, noi rute spre India si faceau inconjurul lumii noi ne luptam cu turcii. Ei aveau castele, noi cetati, ei aveau rege, noi domnitor, ei nobili, noi boieri. Sau Japonia, care a stat ani intregi izolata si a trait bine mersi, dezvoltandu-se de una singura e si ea o tara cu mult superioara.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Influenta.