| DracuIa a întrebat:

Oare de ce unii oameni mananca cartofii sau piureul cu paine thinking
Eu niciodata nu mi-a placut cu paine, doar micii ii mananc cu paine tongue
A si sa nu mai zic ca detest varza murata, imi provoaca greata. Ceea ce insemna ca da sarmalele nu-mi plac laughing decat carnea big grin, sau smantana goala mmm...
Voi consumati multa paine?

46 răspunsuri:
| HadesSs a răspuns (pentru RAY):

Problema ta e ca traiesti din carti, nu mai crede toate prostiile pe care le citesti laughing

| RAY a răspuns (pentru HadesSs):

Te folosesti de tehnologie, stiinta nu sunt prosti

Nu ai inteles raspunsul meu, nu am spus ca mori daca mananci mult, am spus ca cei care manca mai putin traiesc mai mult

Nu-mi place mustata, dar imi creste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu consum rar pâine. O pâine de 700 g făcută în casă mă ține 6-7 zile.

| AlexDarius3 a răspuns:

Da' cum să nu, pireu' cu pînie îi viata.

| LPCTSTR a răspuns:

Îţi crează o senzație de saţietate, practic este un plus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consum dar ceva mai rar, daca folosesc cartofi, paste sau orice tip de carbohidrat nu mai folosesc si paine, daca nu merge si painea.
Mai mult doar când mananc unt de arahide, si ma bag la o covrigarie mai folosesc paine.

Velpitar iau maxim 1-2 paini pe saptãmânã.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Pe moment dar dupã te i-a iar foamea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DracuIa):

De geaba fac asta sunt unii slabi care mananca o datã pe zi fast-food dar sunt mai nesanatosi ca un obez care mananca multe calorii dar nimic sanatos, nici o leguma nimic, din care sa isi ia nutrientii.
In fine painea te satura rapid, dar dupã cateva ore tot o sa-ti fie foame, si o sa mananci din nou, pana la urma conteazã toate caloriile la sfarsitul zilei. Dacã mananci de 5 ori 700kcal din care le iei si din Paine multa o franzela pe zi clar ca te ingrasi, legumele, fibrele, carbohidratii complecsi si carnea tin de foame nu painea mai ales ca este un carbohidrat simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Tu vorbesti de metabolismul bazal, adicã se arde asa daca este sedentar doar organismul consuma atat. conteazã si miscarea zilnica.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

La ce activitate facem in ziua de azi nu prea conteaza asa mult

| LPCTSTR a răspuns (pentru anonim_4396):

La mine nu este cazul, am spus-o "din experienta".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Tot se ard cu 400-500kcal in plus doar Nu suntem paralizati.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar si mancarea e bogata in multe calorii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mananc paine cu mere. laughing)
Nu, nu mananc multa paine. Am zile in care nu mananc deloc paine. Doar atunci cand mananc guacamole exagerez cu painea ( si cam cu tat ci pun pi pita aia laughing ).