| Jo17 a întrebat:

Oare de ce unii oameni sunt gen "sunt urata" atunci cand cineva zice " esti frumoasa"?

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Unii oameni nu știu să se iubească. Nu știu să primească un compliment. Sunt foarte exigenți cu ei înșiși. Până nu se împacă cu ei înșiși nu vor fi capabili nici să iubească pe altcineva.

| RAY a răspuns:

Oamenii te mint frumos,cunoscuti o sa isi spuna esti frumoasa desi tu spargi oglinda cand vezi in ia, important e sa vezi cum te percepe sexul opus,sa te vezi cu mai multe persoane, apoi poti sti daca atragi sau nu sexul opus, dar daca din start spui sunt urat, sunt frumos nu e rational, cineva va fi care va fi atras de tine

| OldSoul a răspuns:

Depinde, uneori le place sa auda si a-2-a, si spun asta sa te faca sa insisti, sa dezolvolti ideea, nah, ei sunt narcisisti si le place asta.
Alte ori fie incearca sa para modesti, sau chiar se considera urati.

| Yaesmin a răspuns:

Ce ciudat, parca se vorbește despre mine în întrebarea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi genul de fata care se vede urata si nu crede asa ceva ori genul de pitipoanca care zice asta doar ca sa auda dupa " nu tu nebunooo, esti frumoooooasa " si alte pupincurisme.

| 4StarLight a răspuns:

Nu au încredere în ei înșiși sau o fac pentru că știu că ceilalți îi vor contrazice și le vor spune contrariul

| hatteya a răspuns:

Unii chiar se simt urâți, chiar dacă nu sunt.
Le lipsește și încrederea de sine, le e rușine poate de ce spun alții despre ei, că sunt urâți, etc
Acea persoană trebuie să aibă prieteni lângă ea care să o facă să se simtă frumoasă, așa cum e.

Întrebări similare