Pai daca te fac unii sa vb urat vorbeste-le alora nu posta intrebari de genu'pe TPU!
Http://www.TPU.ro/......iile-mari/
asta e intrebarea ta ...mai citeste odata raspunsuriel si apoi reactia ta.si daca vrei iti si trimit mesaj privat pe care mi l-ai dat, iar apoi mai vb cine si de ce vorbeste urat1!
"Fatăăăăă", mai bine incearca sa vorbesti corect ce zici? "Va cer scuze la restul"?
Intrebarea ar fi trebuit sa fie: "Oare de unde am atata frustrare? Am mostenit-o?"
Adica...tocmai eu? in locul tau nu m-as mai tina asa te tapana, fiindca stii cat de mult poti, din 5 cuvinte 3 sunt jigniri.asa ca ...st...gt ca ne plictisesti
Fiecare are dreptul sa-si exprime parerea. Daca a fost deranjat de intrebarea ta, are dreptul sa-ti spuna ca sa-ti dai seama ca intrebarea nu-si are rostul.
Daca stii si tu ca intrebarea este stupida, mai bine nu o mai postezi ca sa nu lasi loc de comentarii rautacioase.
Ms pentru fundita... sper ca a fost un sfat bun
Daca ai cv cu cineva zii lui pentru ca membrii TPU s-ar putea sa se simta jigniti din cauza unor frustrari.
Draga mea tu esti cea mai rautacioasa cu noi toate si cu tine insati.controleazate te rog e spre binele tau.
Eu nu cred ca intrebarile tale sunt stupide, nici interesante neaparat, ci doar felul in care le spui... jignitoare. Daca tie ti-ar da cineva o palma, tu ce ai face, ai sta degeaba, nu ai riposta cumva? Cam asa rezonanta au intrebarile tale la ceilalti. Nimeni nu cred ca se crede Einstein pe aici, incearca sa ajute fiecare cum poate, zic eu. Tu cred ca suferi pentru ceva anume, cred ca te-ai confruntat cu multa rautate din partea celorlalti, cred ca esti si foarte sensibila si din cauza asta te inchizi intr-o carapace din care nu prea iesi si ti-ai dezvoltat un sistem de autoaparare cam dur.