| Imprevizibilul2k25 a întrebat:

Oare exista oameni mai inculți decât romanii? Cum sa nu știi în 2025 ce e anxietatea? Pe bune? Și cum sa crezi ca un om care pare speriat, tremură ca e nebun? Când acesta are de fapt anxietate!? Trăim sub grota,când ne revenim? Cei mai nebuni oameni sunt chiar de multe ori cei care par perfecți în ochii lumii,sunt sociopati,psihopați, narcisisti etc. De ei nimeni nu spune nimic, romanii apreciază oamenii rai,falși, ipocriți nu pe cei sinceri și liniștiți la locul lor! O sa ajungă Rromii mai cuvilizati decat romanii deși și ei sunt inculți o mare parte din ei! Simt ca trăiesc într-o tara de retardați mintali! Eu am anxietatea și agorafobie,e adevărat ca par uneori speriat,se vede și pe chipul meu și ca tremur rău de la agorafobie și nu pot controla dar nu sunt nebun, nici handicapat și nu am nici parkinson cum cum unii care au sesizat acel tremur îngrozitor! În casa nu tremur,deci se exclude acest diagnostic! Doar am o anxietate sociala severa! Și sunt considerat nebun de unii,și ce mai oameni se rahat care nu au nici liceul terminat! Dar sunt prosti și proaste și cu studii superioare care cred ca am parkinson!
Când o sa ne revenim? Eu sunt lucid,sunt în deplinătatea facultății mintale,nu am psihoza sau schizo sa mi se pune etichete ca as fi diliu doar sunt foarte anxios între oameni! Sunt atacuri de panica, asa se manifesta agorafobia, da nu are corelație cu nebunia! Dacă eram îmi făcea medicii pensie. Agorafobia asta se poate vindeca complet cu psihoterape da nu îmi permit.
De ce romanii și țiganii au un IQ asa de mic? Dacă eram asa eram de mult închis sau legat de pat! Când o sa ne revenim din prostie? În ce secol? Eu am fost olimpic la învățătura toți prostii și proastele care ma vad ca tremur pe stradă îmi pun etichete!

Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Observ ca majoritatea romanilor nu cred in depresie! Ei considera ca nu exista sau ca oamenilor le trece! Probabil comunismul a făcut asta

| Imprevizibilul2k25 explică (pentru LisaJulie):

Uite de aia am devenit eu retras,trăiesc într-o lume de idioți! Într-o lume unde: prostul te numește prost, hotul striga hot și nebunii și inculții te fac nebun! De ce naibii trebuie sa trăiesc eu între romani și țigani nu știu! Ma simt blestemat! Mi scârbă de națiile astea! Ok, nu sunt toți idioți dar prea mulți parca apar ca ciupercile după ploaie! Oare am eu o problema ca nu îmi plac romanii si țiganii? Sunt totuși câțiva pe care ii respect enorm și pe TPU, dar în general mi scârbă! Sa fie de la bullying-ul ce l-am primit Într-o frizerie? Mi greu sa cred ca as fi vreun rasist când eu îmi dădeam și cămașă de pe mine prietenilor indiferent ce nație erau! Am fost umilit Într-o frizerie și simt o repulsie fata de națiile astea, dar vad și prosti care scuipa mereu pe strada și fluieră, chiar și în magazine si râgâie! Cum sa respect eu națiile astea primitive? Sa nu mai zic ca e o tara plina de drogați și de maneliști și adolescenți retardați, needucați! Dacă sunt comuniști sa ma *** în cine i-a făcut!
Eu m-am saturat și de rasismul dintre romani si țigani, m-am saturat de oamenii ăștia de rahat! Cică romanii sunt creștini dar sunt rasiști și bârfitoare! Țiganii și aia numai rele fac, nu toți dar majoritatea. Mai bine dacă ar veni un război mondial asa oameni rai ca romanii și țiganii în viata mea nu am văzut! Știi de ce am devenit și eu rău? Fiindcă vad mereu ura extrema rasiala între romani si țigani, în loc sa fim buni unii cu alții, sa trăim armonios ne uram de moarte! Ce nu imteleg eu e: dacă nu suportați țiganii și le doriți moartea de ce naibii sunteți înnebuniți după muzica lor aia de rahat? Nu sunteți voi un popor de ipocriți? De creștini doar cu numele? Romanul in afara de bârfe mai știe altceva?
Asa oameni înapoiați rar vezi ca noi! Mi rușine ca m-am născut în România! Sper sa ne rada Putin suntem și aroganți, ne dam cei mai șmecheri și nu avem o chifla în stomac! Alții au milioane de euro și nu sunt asa de îngâmfați ca noi.
Tu ești mandra de nația ta?

| CiocSimion134 a răspuns (pentru Imprevizibilul2k25):

Citindu-ti și acest comentariu, nu am putut sa nu trag câteva concluzii pe care nu vreau sa le exprim aici pe TPU, ca să nu-ți pun etichete, asa cum ai subliniat cu o semnificație extraordinar de adâncă. Cred totuși ca ești oleacă mai în vârstă, as putea spune după 40 de ani, dat poate greșesc. O părerea de a mea ar fi sa mergi la psiholog, nu ai cum sa cataloghezi nici macar 50 la suta din poporul roman ca fiind ceea ce ai menționat anterior în întrebarea ta, și asta din mai multe motive. Și în legătură cu vizitarea psihologului eu zic ca pentru o perioada sa-l vizitezi regulat.

| Imprevizibilul2k25 explică (pentru CiocSimion134):

Doare adevărul! Ti-ai făcut cont nou sa îmi dai feed-back! Sunt mai tânăr. Poate doar cei de la mine din oraș sunt nașpa, adică nu toți dar na! Lasă că nici voi nu suportați țiganii ar trebui sa mergeți toți la psiholog dacă e sa o luam logic după ce răspuns ai lăsat! Eu pe unde m, am angajat am văzut cum sta treaba, și în unele frizerii! Dacă te simți cu musca pe căciulă asta e.
Eu nu o sa îți mai răspund ca nu ai răspuns de contul nou, nu ești asumat.

Sunteți rasiști nu meritați unii respect!

Nu chiar nu! Într-adevar am avut 2 conturi de TPU înainte de acesta dar care ale căror parole pur și simplu le-am uitat, și chiar dacă am setat opțiunea de a salva contul și parola acestora, nu funcționează sa ma loghez. Am avut o perioada de inactivitate pe site-ul asta de aproximativ jumătate de an, oricum nici înainte nu stăteam prea mult. În legătură cu țiganii recunosc ca și eu an o problema cu ei pentru ca au un comportament și o fire insuportabila care ma șochează. Dar nu am o problema cu toți, dacă se comporta ok atunci nu am nicio problema cu ei. Și în ce oraș locuiești? Poate ca acolo lumea în general este mai necivilizata.

Sunt rai nu e ca nu sunt civilizați, dar cum au venit moldoveni și olteni nu ai la ce sa te aștepți. Eu sunt dezamăgit ca lumea ma crede nebun, și eu am anxietate, atacuri de panica nu am ceva grav sa zici ca sunt nebun! Și confundă tremurul ala cu parkinson când eu de fapt am agorafobie, o anxietate extrema! Am pățit multe cu romanii și țiganii și sunt scârbit, voi nu prea meritați respect sincer, nu sunteți oameni! Ba chiar unii rad de mine când par speriat și tremur! Nu ai vrea sa fii în locul meu
Anxietatea din cauza romanilor și a ciorilor o am, eu nu aveam asa ceva. Eu nu ma las pana nu o sa ma răzbun! Deocamdată stau cuminte.

Hmh. Înseamna ca nu ești roman și nici țigan. Cel mai probabil ești secui sau machidon, sau una dintre grupurile etnice mai puțin pronunțate și știute de lume, fiindcă reprezentați un numar extraordinar de mic raportat de populatia pe care o are Romania.

Nu doar tu, cam toți aveți! Voi nu înțelegi ca problema e la voi nu la mine! Eu arat a țigan și sunt tratat urat câteodată în societate! Din cauza țiganilor sunt băgat și eu în aceeași oala. De acum în colo o sa renunț la bunătate, pana aici a fost!

Nu contează ce sunt, aceeași părere o aveam. Sunt și eu român!

1 răspuns: