Frumusetea si inteligenta sunt vestminte ale unui suflet. De obicei multi daca vedem un ambalaj urat nu cumparam produsul, chiar daca uneori o facem inconstient. O persoana frumoasa si inteligenta primeste mai multe sanse in viata. Trebuie sa profite de una din ele pentru a gasi si aceea liniste sufleteasca.
Oamenii îşi doresc întotdeauna ceea ce nu au şi nu par niciodată mulţumiţi de ceea ce li s-a dat. Să nu minimalizăm importanţa lor, probabil ai fi şi mai deprimată dacă ţi-ar lipsi din inventar...Frumuseţe+inteligenţă=un avantaj de netăgăduit dacă ştii să le pui în valoare, te pot ajuta să-ţi creezi viaţa pe care ţi-o doreşti, continuă să visezi, să faci planuri şi să speri...
Cum nu are parte? Ea insasi trebuie sa-si faca partea. S-a nascut cu daruri alese.Trebuie sa fie hotarata, sa stie ce vrea si sa-si construiasca destinul.De fapt, care este problema ta, Elena? Poate exagerezi si ceri prea mult de la o etapa a vietii. Specifica tineretului de astazi, de dupa revolutie, este nerabdarea. Vrea totul acum.Nu se poate pentru toti. Voi luati drept modele doar exceptiile care au bani si putine calitati.
Le foloseste ca sa isi croiasca singura un drum in viata atunci cand va veni vremea.
Mie imi spune f multa lume ca sun frumoasa, si nici cu inteligenta nu stau de loc rau, deoarece imi place sa ma documentez despre cat mai multe lucruri, dar cateodata oamenii au o retinere, se simt flustrati de asemenea persoane, de aceea tind sa se rina mai la distanta.cu toate astea sunt foarte dezamagita, deoarece nu-mi doresc prea multe in viata, si totusi, nimic din ce imi doresc nu am.
Le foloseste sa iasa din inertie, sa stie ce vrea, si sa fie pragmatica, practica