Incearca tu sa-i zambesti.
Mereu cand il intalnesti zambeste-i.
Si salutal.
Asta este unul dintre teste... daca el va incepe sa zambeasca inseamna ca i place de tine.
Noroc.
Si eu sunt in aceeasi situatie, uneori il observ uitandu-se la mine si ma intorc atunci el se uita in alte parti dar niciodata nu am avut curajul sa fac eu primul pas, ma refer la discutii...
Si eu sunt intr-o situatie de genul asta... el se uita la mine, imi zambeste, si tot incearca sa-mi atraga atentia, si mie imi place la nebunie de el, dar nu stiu cum sa incep sa iasa ceva...ca el e mai mare ca mine cu 2 ani
Si eu am un astfel de baiat si vreau sa iti spun ca unii barbatii sunt foarte ciudati. Si greu de inteles. Eu cred ca daca te privea insistent cred ca ceva ceva ii placea la tine. Totul depinde de tine. Apropiete de el si vezi reactia lui. Daca se bucura si vorbeste cu tine inseamna ca te place. Daca te va cauta asta e un indiciu si mai mare. Cred ca ai nevoie de timp si rabdare. Barbatii sunt ca niste copii mari pe care ii adopti. Succes.
Am si exact aceiashi problema.am o saptamana de cand imi place de el.de fiecare data cand ma uit la el.imi zimbeshte si are un zimbet k nu-l pot uita.mi-a daruit si bratara lui pe care a purtatoo si mie imi place iar el a aflat si mia daruito oare ma place voi cum credeti.dar nu vrea sa-mi spuna.m-am despartit si de prietenul meu.dar el totusi nu stiu ce e cu el oare de ce nu imi spune ca ma place.