| vip 2010 a întrebat:

Oare, mai exista prieteni? Fostele colege se scoala, ma barfesc pe la spate.Ma barfesc zicand ca am nevoie de operatii estetice...straight face sunt chiar atat de urata incat sa fiu nevoita sa imi fac operatii esteticestraight face? De cand am auzit chestia asta plang intr-una help me ce sa fac:O?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fac asta fiindca ele insele sunt complexate si se simt puternice doar improscandu-i pe altii cu noroi. Ele sunt ca niste mere cu coaja aspectuoasa, dar putrede inauntru. Asteapta-le la colt (la figurat tongue) si da-le niste replici taioase. Fii dura si n-o sa mai indrazneasca sa te supere! Si fii mereu directa. Eu eram foarte timida si la locul meu, dar m-am schimbat cat de cat; le zic mai pe sleau, nu permit nimanui sa ma calce in picioare fiindca le dau replici (fara sa injur; de ex: "puteti sa va duceti in punctul de coordonate (0; 0)").
Poti sa incerci o tunsoare noua, un stil vestimentar care sa te avantajeze, gandeste-te ce iti place tie cel mai mult la aspectul tau (un par sanatos, un ten frumos etc.), si evidentiaza-l... dar cel mai important este sa ai incredere in tine; increderea este ceea ce face o fata cu adevarat atragatoare.
Si prietenii adevarati ti-i faci la facultatewinking

6 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Pateam si eu asa... dar acum ma doare undeva de ele.Eu nu sunt ca ele, si nici ele ca mine, asa ca sa-si vada fiecare de treaba. Ce poti face? Sa-ti vezi de treaba. Daca te barfesc inseamna ca esti importanta(diva)winking bafta... fundita pls?happy

| AdelinaC a răspuns:

Mai exista prieteni doar ca trebuie sa stii cum sa ii recunosti si cum sa ii tii langa tine.

| DiamanteleSeSparg a răspuns:

Nu te lua dupa ele.Sunt doar prost crescute. Orice persoana e frumoasa in felul eiwinkingNu te lua dupa toate nebunelehappy

| Serendipity17 a răspuns:

Exista, dar sunt mai rari happy. Iti dai seama ca astea sunt numai barfe, nu? facute din rautate, sau poate din invidie. Cel mai bine e sa nu mai asculti toate barfele si rautatile zise despre tine, pentru ca ele nu o sa te faca decat sa iti pierzi increderea in tine.Si plus ca mai mult conteaza personalitatea happy

P. S.: citeste de 10 ori mesajul asta inainte sa mai plangi odata! :*

| roxyk_4194 a răspuns:

Ei nu fac altceva decat sa te muste de cur...happy nu le baga in seama...ca daca le dai atentie ele fac sh mai urat! incearca sa le dai la o parte! nu pune la suflet! daca iti erau prietene erau alaturi de tine orikat de urata ai fii! sa nu tii cont la vorbe din astea! nimeni sh nimic nu merita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci sa inteleg ca pentru tine conteaza parerea altora.nu are importanta ce cred altii despre tine, trebuie sa te simti bine in pielea ta, lasa-i pe ceilalti, sunt liberi sa-si spuna parerea.asta inseamna ca pot sa spuna orice. deci mai intai tu si apoi ceilalti.happy

Întrebări similare