| MistarGoGu a întrebat:

Oare Marcelica Ciolanu si-a bătut cuie în cosciug CAND a făcut afirmația inepta ca romanii au plecat în vest pentru ca nu erau " meseriași "?
Sau s-a adăugat și teapa Nordis? Alt cui în cosciug?
Ce l-a îngropat pe el?
Asa procentual ce a contat mai mult?

6 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Fiul lui e plecat afara, a spus el singur.

| RAY a răspuns:

Și eu mai fac glume tâmpite dar eu nu sunt candidat la președinție, in momentul când ești mai pui și frâu guri, vorba aia gura bate fundul, in realitate multi care au avut o calificare au plecat din Romania și mulți fara o calificare sau care s-au resemnat au stat în Romania

| MistarGoGu explică (pentru RAY):

Corect! Calificati sau necalificați AU plecat de nevoie nu de placere! Acum își musca limba de ciuda dar este cam târziu!

| RAY a răspuns (pentru MistarGoGu):

Fii fara griji că nu îți face griji pentru următoarea factura

| mastadont a răspuns:

Eu cred că PNL și PSD au fost îngropați de pensiile speciale. Alea pe care nu au vrut nici cum să le elimine. Așa au pierdut o mare parte din votanți, iar eșecul monumental cu recalculările a adăugat doar pământ peste ei. Odihnească-se în bucăți, cum zice englezu.

| MistarGoGu explică (pentru mastadont):

Nu cred ca exista tara pe lumea asta unde lucrătorii din Armata, Politie, Servicii de Informații sau justiție sa NU primească pensii mai mari sau extra " speciale " având în vedere privațiunile și riscurile meseriei!
Corupția și nepotismul din administrația centrala și locala SAR mai mult în ochii oamenilor obișnuiți!
Nivelul de trai și impozitarea excesiva a muncii!