Poate am greşit scriind că sunt un filozof, dar asta e când ai autocorector. Şi dacă vrei să fiu la subiect: nu stiu dacă există un scop comun, dar în orice caz eu cred în scopuri comune. Am scris mesajul ăsta din nou pentru că l-am mai scris odată şi nu s-a postat.
Eu sunt chiar un filozof, dar consider că toți avem un scop pe care ar trebui să îl găsim în viață. Nu cred că ştiința a fost inventată chiar pentru asta, dar e o teorie interesantă. Sper că răspunsul meu e bun. Nu am trăit prea mult până acum, sunt încă elev.
Eu acum chiar vorbeam de scopul vieții în general. Şi acum am văzut: am scris că sunt un filozof, când de fapt am vrut să scriu că nu sunt. Scuze pentru asta, dar hai să ne întoarcem la subiect: eu cred că scopul vieții în general nu există, dacă vrei să fiu la subiect. Eu cred doar în scopuri proprii : ale mele sau ale tale. Şi nu mă lua cu "omule".
Poate am greşit scriind că sunt un filozof, dar asta e când ai autocorector. Şi dacă vrei să fiu la subiect: nu stiu dacă există un scop comun, dar în orice caz eu cred în scopuri comune. Am scris mesajul ăsta din nou pentru că l-am mai scris odată şi nu s-a postat.