| M.T a întrebat:

Oare nu suntem toti egali? De ce nu pot avea o si eu macar un an de liceu asa cum ar trebui? Sunt clasa a 11 a si invat intr-o clasa unde sau format grupulete inca de la incputul clasei a 9 a si de atunci tot am sperat ca se vor schimba in faptul ca vom fi si noi uniti si comunicativi uni cu alti... dar ei nu stiu sa faca alceva decat sa barfeasca sa vorbeasca de rau si prn asta ma face sa ma simt ultimul om.Io sunt o fire care tine cont de parerea altora foarte mult.Si majoritatea fiind baieti duc vorba despre tine in tot liceul. Ce sa fac cum sa ma comport? Va rog ajutati-ma anul acesta a inceput ca un calvar!sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dodo, e la fel peste tot.Cum sa te comporti? Sa nu-ti pese!
Daca ai observat tu ca ar fi vreo persoana care ar merita atentia ta, cu care ai avea ceva in comun, incearca sa te apropii de persoana respectiva.Asa ai pe cineva cu care sa discuti in pauze, ai partener pentru eventualele proiecte...de la mine din clasa, cu o singura fata ma inteleg bine.Si cu ea am avut mai multe conflicte, dar am realizat ca e singura care ma accepta asa cum sunt.Si am acceptat-o si eu pe ea.

Si la mine, sunt multe grupulete, fitoasele, rockeritzele, tocilarele, baietii care zici ca-s de clasa a VI-a, dupa cum se comporta... sincer, nu mai imi pasa de ei.Ma bucur ca am totusi o amica, cu care parca trece timpul mai usor. E nasol sa fii chiar singura.
Aproape toti din clasa avem personalitati puternice.Se isca certuri in toata regula, chiar in timpul orelor, pe diferite subiecte, de exemplu comunismul, anul trecut, la istorie laughing profesorii ne provoaca laughing si avem opinii diferite, e normal, ce plictisitor ar fi sa fim toti la fel, nu? dezbaterile se lasa cu scandal...

Incearca sa nu barfesti si tu. Daca ei te vorbesc de rau... tu nu te cobori la nivelul lor.Calvar?! Tu chiar iei lucrurile prea in serios laughing

8 răspunsuri:
| Cryssy a răspuns:

Si eu am fost in situatia asta in generala... Dar am invatat sa nu imi mai pese... Dar oricum este foarte greu...Este oribil cand vezi ca toti rad de tine...

| RappK a răspuns:

Mai nu stiu ce sa zic...incearca sa intri si tu intr-un grup din acela...chiar daca nu`tii place... fa`i un sacifciuhappycand vei fi una de`a lor totul va fi altfel... dar daca tu nu vrei sa fi in unul din grupurile lor incearca sa nu dai atentie cuvintelor urate sau barfelor...ai de alesbig grinsucces!

| lololololol a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie, crede-ma. Daca te-as putea ajuta as faceo, dar nu am nici o idee sad

| M.T explică:

Va multumesc mult pentru ajutor dar am o prietena cu care stau dar faza este ca nimeni nu ma vrea din calsa aiasad si este super naspa sa te simti respinsa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le dai motive de barfa? ai un trecut compromitator? probabil de aia. da sa stii ca orice vei fi facut tu, vor face si ei sau au facut si ei.asa ca fii linistita.esti la fel ca toata lumea.si poti sa le spui verde in fata.in rest vezi-ti de invatat si lasa-i in pace ca te vor lasa si ei cand se vor plictisi dacai ignori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dodo, si cu egalitatea... uitate in jur si o sa vezi ca unii sunt mult mai egali decat altii.doar moartea e corecta, si dreapta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te lasa calcat in picioare. Incearca sa stai pe langa cei care nu sunt rai, ca sa nu te vada ca pe o tinta de care sa-si bata joc. Fi un om dur cu ei daca poti, dar nu exagera pentru ca atunci nu o sa mai fi nevinovat, ci o sa pari de catre martori ca cel care o cauta cu lumanarea. Cu unii oameni nu merita nici macar sa stai pe langa ei. Considera ca ei nu sunt luati de prosti de catre nimeni, pentru ca sunt deja prosti. Deci nu fii si tu prost ca ei. Eu am fost intr-o situatie asemanatoare si cand m-am saturat, m-am plimbat prin liceu si incet, incet mi-am facut prieteni adevarati care ma sustineau si asa ei nu au mai avut curajul sa zica ceva despre mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inceark sa faci acelasi lucru iar daca nu poti incearca sai respingi schimba-ti atitudinea nu ii lasa sa te klce in picioare rasplatestei q aceiasi moneda