| mihaa a întrebat:

Oare rochitele, bebeluselor de la cronica carcotasilor, nu sunt prea scurte? de multe ori ma gandeam la huidu si gainusa, ce peisaj frumos au in fata atunci cand bebelusele se apleacabig grin(eu sunt un mare fac al cronicei dar cred ca rochitele bebeluselor sunt, sunt prea scurte), voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| waXonwaXoff a răspuns:

Da ai dreptate!
Acum pricep de ce ziceau ei la scurt timp "bebelusele dans"!

10 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Pai, unul dintre motivele pentru care au fost alese ca bebeluse este frumusetea! Fetele demonstreaza, iar Huidu cu Gainusa tintuiesc privirea sub rochite!

| mihaa explică:

De frumoase sunt frumoase, cu toate, ca delia e c-am grasa, sa ingrajat, dar ma refeream la rochitele lor,, sunt unele tinute care nici nu le acopera fundul

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti mare fan adică.

| mariomario a răspuns:

Daca au ce arata de ce sa nu arate. ca vede doar huidu si gainusa ce ascund ele sub fustitze...norocul lortongue

| nodeerskulls a răspuns:

Sexul se vinde. Prin urmare, acele minuscule rochite fac audienta. Prosti ar fi cei doi sa se planga cand pe langa bani mai multi, au parte si de show 'artistic'.

| Cory89 a răspuns:

Sunt destul de scurte, dar asta pentru a le da libertatea de a dansa mai bine si din cate stiu eu s-ar zice ca e chiar sotzia lui Huidu aceea care le confectzioneaza rochitzele happy acum nu stiu sigur confused

| unu a răspuns:

Sex sells

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sunt indecent de scurte, dar indecenta e la moda in ziua de azi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai dreptate!
Acum pricep de ce ziceau ei "bebelusele dans"!

| veronyka a răspuns:

Nu-i mai ia nimic pe ei, peste tot atîtea c...ri aproape goale pe la tv, cred s-au obişnuit