Da, normal, daca esti trup si suflet de tara respectiva, te schimbi dupa ritualul lor. Recunosc, eu m-am modelat dupa al grecilor foarte mult.
Si mie imi place muzica greaca https://www.youtube.com/watch?v=UoVnZN4dqdU
Nu tine numai de muzica greaca, de viata de zi cu zi. Chiar mi s-a atras atentia un grup de romani turisti "joci teatru cu noi sau asa va este felul sa va purtati cu noi?" (in sensul de a te purta frumos). Le-am raspuns asa suntem noi, eu deja sunt trup si suflet in Grecia, nu joc teatru, sunt eu pur si simplu. E greu de explicat, doar sa cunosti un roman plecat in strainatate si doar asa iti poti da seama si face diferenta de cum sunt romanii din Romania si cum sunt cei din strainatate.
Desi in ei e o speranta de schimbare mikaela
A fost greu la inceput?
Deloc, pentru ca nu am plecat spre Grecia la munca, ci de a face 2 expozitii de pictura si din dragostea de tara am decis sa ma stabilesc aici.
Deci n-ai fost de nevoie..dragut.Eu am fost anul asta a 2-a oara in Bulgaria(in vacanta) si nu sunt deloc patrioata, dar cand am intrat in Bulgaria deja ma simteam putin aiurea si imi era dor de Romania
"Oare romani plecati sunt influentati de acele culturi? " Da intr-un fel ii corupe pentru ca cu totii suntem corupti si asta ne face sa ne schimbam.
"le schimba comportamentul?" Da, unii uita de unde au plecat multi se pierd pe ei, e doar o chestiune de timp pana ce nu va mai ramane nimic din noi, ca oricum RO este o tara care mai exista doar cu numele si atat in rest nimic.
Numai gandi atat de negativ, uite pe miha a schimbat-o cultura greaca, cei drept e o doamna cu caracter
Stai linistit Dumnezeu are grija de toti si de toate e doar o chestiune de timp.
Ollyshor întreabă: