| Iuliabarbu a întrebat:

Oare se mai confrunta vreo fata cu problema mea? Orice mănânc, cât de puțin, mă balonez foarte tare. După vreo oră daca stau întinsă, mi se mai retrage burta...ce sa fie, ce sa fac.

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Posibil sa fie la digestie, poti incerca 7 zile sa mananci dimineata un terci de ovaz cu fructe de padure, ajuta mult eu il am zilnic de un an de zile, terciul de ovaz este alternativa sanatoasa a carbocitului sau a oricarei alte pastile de balonare.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ai intoleranta sau alergie la un produs alimentar, numai asa s-ar explica imbalonarea asta.

Daca ai intoleranta la lactate, atunci nu ai voie sa mananci lapte, barnzeturi, iaurturi sau prajituri facute cu lapte, smantana sau branza.

Gaze si imbalonari mai pot provoca: cartofii, varza, fasolea boabe si mazarea, toate sucurile, apa gazoasa, berea.

Va trebuii sa notezi ce mananci de fiecare data si sa elimini cate un produs din ele, ca sa depistezi ce anume te imbaloneaza.

Ceaiul de plante baut foarte cald sau cat mai fierbinte, ajuta la calmarea intestinelor si eliminarea gazelor din burta.
La si Carbunele medicinal pe care-l gasesti in farmacie.

| Mindfulness a răspuns:

Nu trebuie sa mănânci orice asta e problema ta, ai intoleranta la unele alimente.

| andreierdna91 a răspuns:

Buna.
Trebuie sa mergi la medic (incepi cu cel de familie si apoi vezi unde te indruma: medicina interna, gastro, etc) si spune-i despre aceasta balonare. Nu e cazul sa intri in panica, dar nici sa ignori.