Atunci când ținem extrem de mult la cineva și credem că este îngerul nostru sau o persoană care ne-a făcut să ne simțim bine, a cărui personalitate ne-a încântat enorm, în acest caz se poate spune că ne-am atașat mult de acea persoană și nu vrem să plece din viața noastră, pur și simplu nu acceptăm asta. Și dacă totuși pleacă cel ce va suferi mult vom fi noi pentru că ne va fi dor de acele momente petrecute cu ea. Orice ai face sufletul va fi agravat în aceste condiții însă doar timpul le vindecă pe toate. Dacă ne vom decide că nu merită și persoana a fost minunată atunci va însemna că ne mințim pe noi înșine, încercăm să modificăm realitatea pe care o trăim fără să ne dăm seama că asta poate fi și mai rău pentru noi.
Hei! Se merita sa iubesti cu adevarat.Dar de multe ori alegem sa iubim persoana nepotrivita, cea care nu ne poate iubi sau ne iubeste prea putin, mult mai putin decat am merita.
Daca o persoana s-a schimbat si nu mai este cum era e pentru ca a vrut acest lucru.Suferi ca nu mai este acel cineva pe care-l iubeai, cu care ai impartasit momente speciale.Suferi,plangi dar nu poti face nimic.De ce? Pentru ca acea persoana a ales.Si cu cat vei cauta sa o faci sa fie cum era cu atat te va respinge mai mult. Daca te-a iubit, mai are sentimente profunde pentru tine, va incerca sa redevina cel de la inceput.Si atunci, poate, a meritat toata suferinta.Si am spus poate pentru ca cine te iubeste cu adevarat vrea sa te faca fericita,nu sa plangi si sa suferi din cauza lui.
Daca poti renunta la cel care te face sa suferi,fa-o.Dar trebuie sa poti, sa te convingi ca ai dreptul la fericire, la cineva care sa te inteleaga, sa te vada, sa te iubeasca.Va trece timpul si vei realiza ca puteai fi fericita dar ai stat si ti-ai plans de mila.
E greu sa uiti, dar vei uita cu timpul.Cand altcineva va lua locul lui in inima ta.
Succes!
Corect.Intai trebuie sa te regasesti, sa fii pregatita pentru o noua relatie. Daca tu te gandesti la fostul vei fi nefericita si in aceasta relatie si-l vei face si pe cel de langa tine nefericit.
Petrece o perioada cu tine, regaseste-te si cand vei fi pregatita sa lasi trecutul in urma vei putea avea o relatie noua.
....nu se merita. Dar asa suntem noi adica uni ''sensibili'', chiar daca stim ca s-au schimbat acele persoane, chiar daca stim ca au gresit....Noi tot ii vom ierta daca vor veni vrodata ''inapoi'' la noi.
Eu cred ca se merita! Intr-o relatie, ai parte de toate trairile (bucurie, fericire, lacrimi, tristete, regrete, etc)! Consider ca totul are un scop!
Eu zic ca daca e un "ticalos" nu se merita. Trebuie sa treci mai departe si sa nu te mai gandesti la el. In plus de sarbatori trebuie sa fi poitiv.
Greu,cand un lucru gen 'despartire' se intampla tocmai de ziua ta...
Imi pare rau pentru tine. eu ti-am spus parerea mea ca baiat.
Da..am inteles.
Buna,im5! Ideea este ca nu merita nimeni sa plangi pentru el|ea.Deoarece nu cred ca persoana respectiva plange pentru tine, decat, poate 20%.