| IM5 a întrebat:

Oare se merita sa plangi pentru cineva? Cineva care nu te merita,iar tu stii asta prea bine,dar cand iti aduci aminte de tot ce vorbeati si acum reallizezi cat s-a schimbat incepi sa plangi,oare? oare se merita? Eu una m-am saturat, dar stiu ca nu se va schimba nimic...

18 răspunsuri:
| DDCC a răspuns:

Atunci când ținem extrem de mult la cineva și credem că este îngerul nostru sau o persoană care ne-a făcut să ne simțim bine, a cărui personalitate ne-a încântat enorm, în acest caz se poate spune că ne-am atașat mult de acea persoană și nu vrem să plece din viața noastră, pur și simplu nu acceptăm asta. Și dacă totuși pleacă cel ce va suferi mult vom fi noi pentru că ne va fi dor de acele momente petrecute cu ea. Orice ai face sufletul va fi agravat în aceste condiții însă doar timpul le vindecă pe toate. Dacă ne vom decide că nu merită și persoana a fost minunată atunci va însemna că ne mințim pe noi înșine, încercăm să modificăm realitatea pe care o trăim fără să ne dăm seama că asta poate fi și mai rău pentru noi.

| blueheart a răspuns:

Hei! Se merita sa iubesti cu adevarat.Dar de multe ori alegem sa iubim persoana nepotrivita, cea care nu ne poate iubi sau ne iubeste prea putin, mult mai putin decat am merita.
Daca o persoana s-a schimbat si nu mai este cum era e pentru ca a vrut acest lucru.Suferi ca nu mai este acel cineva pe care-l iubeai, cu care ai impartasit momente speciale.Suferi,plangi dar nu poti face nimic.De ce? Pentru ca acea persoana a ales.Si cu cat vei cauta sa o faci sa fie cum era cu atat te va respinge mai mult. Daca te-a iubit, mai are sentimente profunde pentru tine, va incerca sa redevina cel de la inceput.Si atunci, poate, a meritat toata suferinta.Si am spus poate pentru ca cine te iubeste cu adevarat vrea sa te faca fericita,nu sa plangi si sa suferi din cauza lui.
Daca poti renunta la cel care te face sa suferi,fa-o.Dar trebuie sa poti, sa te convingi ca ai dreptul la fericire, la cineva care sa te inteleaga, sa te vada, sa te iubeasca.Va trece timpul si vei realiza ca puteai fi fericita dar ai stat si ti-ai plans de mila.
E greu sa uiti, dar vei uita cu timpul.Cand altcineva va lua locul lui in inima ta.
Succes! happy

| IM5 explică (pentru blueheart):

Greu sa gasesc unul ca el, mereu va fi ~mai~ special decat cei ce vor veni..stiu ca la un moment dat va trebui sa nu mai plang, dar totusi..nu prea cred ca o sa il uit.

| blueheart a răspuns (pentru IM5):

Nu trebuie sa-l uiti.Pastrezi amintirile frumoase cu el.Dar, daca esti nefericita ce rost are sa continui cu ceva care te raneste? E greu, dar nu crezi ca ai dreptul la fericire?
Sper sa-ti gasesti linistea si sa fii fericita! happy

Dar faza e ca mereu cand ma gandesc la lucrurile frumoase alaturi de el, sufar, as vrea tare mult sa uit totul...dar stiu cum nu pot rolling eyes poate aveti dreptate cu ''trebuie sa imi gasesc fericirea'', dar eu gandesc mai diferit. poate e mai bine singura.

Corect.Intai trebuie sa te regasesti, sa fii pregatita pentru o noua relatie. Daca tu te gandesti la fostul vei fi nefericita si in aceasta relatie si-l vei face si pe cel de langa tine nefericit.
Petrece o perioada cu tine, regaseste-te si cand vei fi pregatita sa lasi trecutul in urma vei putea avea o relatie noua.

Mersi mult...chiar aveam nevoie sa vorbesc cu cineva.puppy dog eyes

Cu placere. Daca vrei ID meu lasa-mi un msg. happy

| Zatharra a răspuns:

Nu neapărat că se merită... însă în unele cazuri nu poţi să te abţii.

| Hieer a răspuns:

....nu se merita. Dar asa suntem noi adica uni ''sensibili'', chiar daca stim ca s-au schimbat acele persoane, chiar daca stim ca au gresit....Noi tot ii vom ierta daca vor veni vrodata ''inapoi'' la noi.

| IM5 explică (pentru Hieer):

...a plecat si a venit mai mereu inapoi, dar nu dura asa mult, acum au trecut deja aproape 3 luni.dar, pakat este ca stiu ca inima nu o sa ma lase sa nu il iert daca se va intoarce.

| Hieer a răspuns (pentru IM5):

Pai vezi ce ai scris tu. Inima ta ''se lupta'' intr-un fel cu pshic-ul tau...inima ta nu-l va m-ai ierta niciodata...dar tu inca plangi.

| MrSoapte a răspuns:

Eu cred ca se merita! Intr-o relatie, ai parte de toate trairile (bucurie, fericire, lacrimi, tristete, regrete, etc)! Consider ca totul are un scop!

| BlacKommando a răspuns:

Eu zic ca daca e un "ticalos" nu se merita. Trebuie sa treci mai departe si sa nu te mai gandesti la el. In plus de sarbatori trebuie sa fi poitiv.

| IM5 explică (pentru BlacKommando):

Greu,cand un lucru gen 'despartire' se intampla tocmai de ziua ta...

| BlacKommando a răspuns (pentru IM5):

Imi pare rau pentru tine. eu ti-am spus parerea mea ca baiat.

| IM5 explică (pentru BlacKommando):

Da..am inteles.

| 23paputsa23 a răspuns:

Buna,im5! Ideea este ca nu merita nimeni sa plangi pentru el|ea.Deoarece nu cred ca persoana respectiva plange pentru tine, decat, poate 20%.