Daca eram in BV aveai cu cine sa celebrezi. Nu esti singur in afacerea asta, asa stau ca tine dar am un avantaj in treaba asta, partea financiara reusesc sa realizez intr-un timp scurt ceea ce altii nu au reusit intr-o viata. Si nu o sami para rau
Dar cred că nici așa în singurătate, ca mine și călugării sunt mai fericiți decât mine. Măcar aia sunt mai mulți, iau masa împreună.
Cred că o să îmi iau un câine sau pisică.
Singurele mele opțiuni pentru seara asta sunt seriale coreene sau la tv cu dan negru
:'>
Cred ca o sa iau câinele vecinilor sa fac revelionul cu el, ca eu am avut 2 câini maidanezi si nici pe aia nu ii mai găsesc
Ce viața monotonă avem. Și tu și eu.
Care revelion? Error 404
Meh 'măcar am artificii
Pe telefon ai artificii?
Nu...dar a-și putea sa instalez câteva
Eu mereu acasa, asta in cel mai bun caz! ca in rest m-i le-am petrecut la servici.Anul acesta ca si anul trecut, home alone.Da e ok asa nu-i nici o problema.
De ce te plangi? Si eu is singur, cu familia/rudeniile nu am treaba.Prieteni N-am.
Dar Asta e. ca si tine :Jocuri, filme etc
Si eu am practicat ciclismul., faceam curse pe distante lungi. Dar de ani buni m-am lasat.
Si este prea aglomeratie pe drumurile publice., cand trec tirurile mari pe langa tine., nu e prea placut.
Adevărat ca este aglomerat pe drumurile publice, dar aici pe la mine prin împrejurimi am rute alternative și în loc de DE sau DN, merg pe DJ unde camioanele și tirurile circula mai rar sau deloc. Iar Dumimica spre ex. este cel mai bine pentru circulat pe bicicleta pe DE sau DN pentru că în aceste zile nu circula camioane și tiruri, doar mașini mici. Personal în vara anului trecut ( ca deja suntem în 2020 și cu ocazia asta La Mulți Ani) am mers într-o miercuri pe DE, 153 km dus-întors si am avut noroc că era porțiune dincolo de linia de pe marginea drumului care joacă și rol de trotuar sau pista de biciclete. Nașpa a fost în curbe unde acea porțiune pe care mergeam cu bicicleta se strângea, mai erau și cadavre ( hoituri) de animale care miroseau foarte îmbietor. Dar nu am avut probleme ( din fericire) cu tirurile. Îmi place mersul pe bicicletă și abia aștept primăvara-vara sa merg din nou. Nu mă plâng, voiam să știu dacă mai sunt și alții în situația mea.
Nu, nu ești singurul. Anul ăsta cel puțin n-am simțit deloc spiritul acela de sărbătoare... Ce să mai, nici n-am impresia că e iarnă.
Nici zăpadă nu e.