anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oare sunt singurul de aici care își petrece revelionul acasă? :rolling on the floor de vreo 10 ani obișnuiam să ies în oraș, mă mai întâlneam cu prietenii ăia pe care ii întâlnești numai de sărbători, mai mergeam în centrul orașului unde mai beam un pahar de vin fiert, mai ascultam o muzică, iar trecerea dintre ani o sărbătoream în piață ( Piața sfatului, Bv. ). Sărbătorile pentru mine au devenit o zi oarecare, iar brad nu am mai făcut de vreo 10 ani. Vreo 3 ani la rând mi-am lipit instalații în geam, însă anul acesta m-am saturat și de acestea... Am devenit mai "Grinch"laughing. De Crăciun ( 2019) numai am dormit, mâncat, uitat la filme, Facebook, jocuri și creat material pentru pagina mea de Facebook pe care o administrez. Am o viata ușor monotonă, dar relaxanta. Nu ma bate nimeni la cap ce și cum sa fac. Ce sa zic, viata de burlac în seara aceasta nu am chef să ies nicăieri cu nimeni. Nu mai am prieteni buni, cu rudele mă întâlnesc numai la magazin la raionul de mezeluri pentru ca în rest cu rudele de gradul I - IV nu mă înțeleg ( suntem ca motanii, mai sălbatici) Și nici de prietenii aia de moment nu am chef. Ii sun, ne întâlnim, stam câteva ore și după ne mai întâlnim la anul. Parca m-am plictisit de ei. Sunt pasionat de ciclism asfalt și MTB, as vrea să merg cu bicicleta și nu pot pentru că e polei pe stradă, iar prin pădure nici atât nu pot pentru ca nu am cauciucuri de iarnă montate la bicicletă.

Ce să zic, vorba lui Kevin din Singur Acasă :

Merry Christmas you filthy animal, and Happy New Year

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca eram in BV aveai cu cine sa celebrezi. Nu esti singur in afacerea asta, asa stau ca tine dar am un avantaj in treaba asta, partea financiara reusesc sa realizez intr-un timp scurt ceea ce altii nu au reusit intr-o viata. Si nu o sami para rau

| SilentRain a răspuns:

Nop,mai sunt si eu

| anonim_4396 explică (pentru SilentRain):

Dar cred că nici așa în singurătate, ca mine sad și călugării sunt mai fericiți decât mine. Măcar aia sunt mai mulți, iau masa împreună.

Cred că o să îmi iau un câine sau pisică.

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Singurele mele opțiuni pentru seara asta sunt seriale coreene sau la tv cu dan negru
:'>
Cred ca o sa iau câinele vecinilor sa fac revelionul cu el, ca eu am avut 2 câini maidanezi si nici pe aia nu ii mai găsesc

Ce viața monotonă avem. Și tu și eu.

Care revelion? Error 404

Meh 'măcar am artificii

Pe telefon ai artificii?

Nu...dar a-și putea sa instalez câteva

| gemeni6226 a răspuns:

Eu mereu acasa, asta in cel mai bun caz! ca in rest m-i le-am petrecut la servici.Anul acesta ca si anul trecut, home alone.Da e ok asa nu-i nici o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce te plangi? Si eu is singur, cu familia/rudeniile nu am treaba.Prieteni N-am.
Dar Asta e. ca si tine :Jocuri, filme etc
Si eu am practicat ciclismul., faceam curse pe distante lungi. Dar de ani buni m-am lasat.
Si este prea aglomeratie pe drumurile publice., cand trec tirurile mari pe langa tine., nu e prea placut.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Adevărat ca este aglomerat pe drumurile publice, dar aici pe la mine prin împrejurimi am rute alternative și în loc de DE sau DN, merg pe DJ unde camioanele și tirurile circula mai rar sau deloc. Iar Dumimica spre ex. este cel mai bine pentru circulat pe bicicleta pe DE sau DN pentru că în aceste zile nu circula camioane și tiruri, doar mașini mici. Personal în vara anului trecut ( ca deja suntem în 2020 și cu ocazia asta La Mulți Ani) am mers într-o miercuri pe DE, 153 km dus-întors si am avut noroc că era porțiune dincolo de linia de pe marginea drumului care joacă și rol de trotuar sau pista de biciclete. Nașpa a fost în curbe unde acea porțiune pe care mergeam cu bicicleta se strângea, mai erau și cadavre ( hoituri) de animale care miroseau foarte îmbietor. Dar nu am avut probleme ( din fericire) cu tirurile. Îmi place mersul pe bicicletă și abia aștept primăvara-vara sa merg din nou. Nu mă plâng, voiam să știu dacă mai sunt și alții în situația mea. laughing

| Clytia a răspuns:

Nu, nu ești singurul. Anul ăsta cel puțin n-am simțit deloc spiritul acela de sărbătoare... Ce să mai, nici n-am impresia că e iarnă. laughing
Nici zăpadă nu e. sad