O grămadă de cerșetori sunt puși sau obligați de mafie să cerșească, în schimbul strictului care să le permită să nu moară (se întâmplă mai ales în Italia). Firește că un fumător sau oricine altcineva nu vrea să dea bani la cerșetori dacă aceștia îi fumează pe toți. Mâncarea și apa sunt INFINIT mai importante decât niște rahaturi de țigări. Și nu este vorba doar de țigări, ci și de alcool. Am văzut unele cazuri chiar de la mine din oraș. Un cerșetor care stă mai toată ziua la un magazin de carne îl văd la un moment dat la intrarea într-un bar și o țigară într-o mână și cu cafeaua în cealaltă. Sau alți 2 cerșetori care stăteau la un non-stop și îi văd, și nu doar o dată, cum scoteau sticle de vin dintr-o sacoșă. Majoritatea oamenilor nu mai au încredere că cerșetorii își iau mâncare din banii primiți sau că aceștia rămân la ei.
Chifteluto,tu ma faci sa ma simt vinovata ca nu las bani cersetorilor! Eu nu le dau, fiindca.s invidioasa si credeam ca.i baga in obiecte de valoare( tablouri, statui, metale pretioase), nici prin gand nu mi.ar fi trecut ca ii dau pe tigari.Altminteri,le dadeam, stiind ca tutunul ucide.
0-0 la pauza cu descultii astia?
Vad.Am pus 2M2+
Daca nu batem, ne meritam soarta si statutul de h.a.n.d.i.c.a.p.a.t.i!
Eu gandeam la un 0:2.E transmis?
Ma uit pe live stream-uri englezesti. Ia de aici :http://www.digi-hdsport.com/StreamDS/SkySports1.html
Realul a facut egal, utl o lua in freza, in Germania numai egaluri. Toate m.au scos.Azi am fost de ras.
Real/Bayern doar egal din postura de favorite, a fost o etapa nebuna. Ce mor eu dupa tunarii mei e ca sunt inconstanti, bati chelski cu 3-0 si apoi te chinui cu amaratii de Burnley.
Fac magarii, altfel nu se explica.Blaturi.
Gagico... astea sunt la ordinea zilei si nu sunt de ieri, de azi! Blaturi se faceau si acum 10 ani si acum 15, dar cel mai enervant este ca se fac cam des! La Arsenal nu se fac blaturi, aici e doar W0nger de vina!
Stiu.Sa mănâncă si gura lor ceva!
Amaratii de ei, cat de saraci sunt! Au distrus frumusetea unui sport cu manarii d-astea. Nici nu stiu de ce imi mai pierd timpul cu fotbalul modern, habar n-am!
MadaAwwr întreabă: