| davidtm a întrebat:

Oare toti ne gandim ca o sa ne moara cineva drag?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu cel putin ma gandesc la asta

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună!
Da, toţi gândim că mai devreme sau mai târziu va mai pleca cineva drag din viaţa noastră.
Ne naştem pentru a muri. Nimeni nu este nemuritor. Mai devreme sau mai târziu vine clipa fiecăruia dintre noi să se ridice la Ceruri.
Eu de exemplu mă gândesc de multe ori la momentul în care va muri bunica mea însă acest lucru este inevitabil iar cu trecerea timpului mă voi resemna.
Pa-pa.

| AnnaAnnne a răspuns:

Eu prefer să trăiesc fiecare clipă alături de cel drag şi nu mă gândesc că o să moară intr-o zi, pur şi simplu nu mă gândesc la asta şi cred că n-am de ce

Răspuns utilizator avertizat
| untu a răspuns:

Nu te mai gandi nimic ca faci depresie si ganduri negative! mai bine sa fim optimisti sa multumim bunului Dumnezeu pentru viata ta si a celor dragi si sa profit de ea si sa fii alaturi de persoana draga si sa nu-l lasi cand este singura si sa-l imbratisezi strans! Sa fii cu ochii pe ei ca daca cineva ramane sau este singur sa nu-l lasi, stai cu o persoana draga pana sa stea sau sa vina cineva drag sa stea cu ei si spui cu vorbe dulci! Dar asta il va face sa traiasca multi ani, char daca depaseste 100 de ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne gandim pentru ca suntem foarte legati de persoanele respective. Si cum toti trebuie sa schimbe calimera (corpul fizic cu cel astral), ne gandim ca mor intr-o buna zi. Dar mai bine iti iei gandul de la asta. Nu te ajuta cu nimicwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Eu ma gandesc in fiecare clipa cum ar fi sa nu-i mai am pe cei dragi intr-o buna zi langa mine, cred ca ar fi cumplit, nici nu vreau sa ma gandesc, dar asta este viata, trebuie sa trecem prin ea si cu bune si cu rele.
Te pup!

| hummmer a răspuns:

Ganditul ca ganditul, ce te faci cand astia chiar mor?

| Florincrap a răspuns:

Viata e trecatoare. Toti murim.Chiar si noi insine, desi nu constientizam.

| BluishAngel a răspuns (pentru Florincrap):

Cum adica nu constientizam?

| deadwillow a răspuns:

Ne gandim la lucruri nasoale atunci cand ne simtim prost. Cand suntem pozitivi, ne gandim la lucruri bune, ne gandim ca cineva drag se va insanatosi, ca nu stiu....acel cineva se va imbogati peste noapte si isi va imparti averea cu noi...
Dar cum zilele astea ne obliga sa fim pesimisti, da ne gandim ca cineva drag s-ar putea sa moara. E normal. Pana la urma ni se va taia tuturor craca de sub picioare la un moment dat.

Întrebări similare