Din partea mea pot sa desfinteze sistemul cu funditele daca vor.Nu asta e important. Fundite daca vrei poti sa faci cu sacosele.Important e cat de mult ajuti.Suna ca o placa dar chiar asa e. Titlul de expert nu te schimba cu nimic.Doar e vorba de aceeasi user care are in plus un chenar portocaliu atasat la poza.De ce e asa vanat titlul asta, oare? Pe mine nu ma deranjeaza faptul ca nu se mai pot acorda fundite.Imi e total indiferent
Unii da, altii nu.Eu nu sunt innebunita dupa fundita.si chiar e foarte bine ca a scos-o.Raluca va vedea cine va fi la fel cum a fost, daca va mai raspunde sau nu...
Nu generaliza. Eu cred ca sunt multi care intra pe acest site pentru ca vor sa ajute, nu doar ca sa primeasca o fundita virtuala, care nu foloseste la nimic, decat la a desemna un raspuns castigator, care a fost considerat cel mai bun de catre cel care a pus intrebarea. Eu una cred ca cei care vor cu adevarat sa ajute vor continua sa raspunda, indiferent daca mai se poate da sau nu fundita.
Mie imi placea fundita, si desi n-am avut eu cine stie ce fundite, ma bucuram de fiecare data cand primeam.
Nu cred, majoritatea, cum spuneai si tu, raspundeau pentru fundite. dar acum.eh.raspund doar cei carora nu le pasa...
S-a desfiintat optiunea? Si eu acum aflu ? Ah, normal ca ma bucur, nu le mai vad pe unele scriind cu majuscule :"DAU FUNDITA DECI CITITI"
Departajarea e clara acum! cei care au cateva mii de puncte nu i va mai ajunge niciodata pe cei care au peste 100. 000 de puncte, clar, doar sa nu mai raspunda ei lanici o intrebare! parerea mea, oricum scopul nu e sa fac puncte pe TPU, dar cum a mai spus cineva, era o motivatie pentru multi, oarecum! bine ca am scapat de aia cu "DAU fundita!". ASTA E UN LUCRU BUN!