Prostie e o calitate? Si eu care credeam ca e un defect general
Populatia Romaniei se imparte in mai multe categorii:
->oameni normali
->curve
->hoti
->oameni cu diferite dependente de la sexuale si pana la dependende fizice ilegale
->politisti(in onoarea lor sa pastram un moment de tacere)
->politicieni(oamenii aia drepti, iluminati, care stau in casa aia mare si luminoasa aproband legi pe banda rulanta)
Sunt de acord cu tine dar practic nu poţi face nimic altceva decât să raportezi întrebările stupide. E vina părinţilor în primul rând pentru că nu ştiu să comunice. Unde ne ducem păi depinde acum de la persoană la persoană, sunt oameni care încă gândesc şi ştiu cum să-şi educe copii şi aceştia vor face probabil acelaş lucru. Plus adolescenţa e o vârstă ciudată şii unor copii nu ai ce să le ceri în această perioadă. Baftă!
Bine ca nu sunt singura care vede toate astea Chiar ma enervez cand vad atatea prostii si ca din 100 de intrebari doar 1 este scrisa/formulata corect si intr-adevar o problema in adevaratul sens al cuvantului. Din cauza asta au inceput probabil ca si utilizatorii vechi sa numai intre pe site atat de des si sa raspunda la intrebari...
Ma minunez cand vad atatea aberatii si la ce ii duce mintea pe copii de 9, 10-13, 14 ani.
Sunt de acord cu tine, sa se faca ceva in privinta asta, sa se sesizeze cineva, pentru ca altfel TPU va deveni un site al pustilor cu media de varsta pe la 11 ani si nivelul IQ-ului sub medie.
Sa ne-auzim pe un TPU mai bun
M-ai făcut să râd )), cu toate că nu e de râs deloc. Mă refer la modul în care ai expus totul. Cu toate că această constatare a fost făcută de atâtea ori. Ce crezi că rezolvi? Vor înțelege colegii noștri de generație ceva? Nop. Atât îi duce capul. Uite, de-aia sunt eu fericită că exiști, că nu faci parte din mulțimea aia și că mă înțelegi de ce nu am făcut sex, de ce nu fumez, de ce nu beau, de ce nu îmi bat joc de profesori și ce ai mai enumerat tu acolo.
Să fie restricționat accesul? Ha ha, ce glumă bună ! De unde rating atunci, de pe urma cui se mai fac banii pe un site în cantitatea este mai presus de calitate? Și chiar, noi de ce distruși ne mai batem joc? Lasă-i aici, dacă îi doare pe undeva să ne accepte ajutor fiindcă și critica educă!
N-ai ce le face. Așa va fi mereu peste tot, lumea nu e perfectă. Bucură-te, dragă, că nu ești că ei.
diana_4229 întreabă: