Cati nu am ignorat pana acum? Se baga in seama ca musca in rahat. Unul in loc sa ma ignore mi-a scris in privat vedea-te-as mort si calca-te-ar camionu, si nici o masura nu s-o luat. Daca nu faci screen e degeaba aici. Au impresia ca doar ei au tel Si eu am tel frate, chiar am reclamat pe cineva recent ca m-o injurat in ultimul hal aiurea.
Știu Mann
Eu mă tund cu 30 lei in București. Și nu mi-am făcut cont ieri sa te contrazic.
30 cu ciubuc 5, pun 30, dar pretul e 25, deci si tu la fel inseamna.
Bine, la privati e mai scump, dar de exemplu la femei mama pentru vopsit si tuns era mai scump la astia unde m-am dus eu adica la frizeriile care apartin de fosta Igiena.
Deci e relativ unde e mai ieftin.
Eu chiar am sunat ieri ca sa nu zic ca-l contrazic aiurea. In alte orase nu stiu cum o fi.
Si tunde ca lumea, nu sa zici ca nu isi fac treaba la 25 de lei.
Pai are dreptate ca in capitala un tuns ar fi pana in 40 lei, de ex la mine aici e 25 de lei un tuns, deci sub 30 de lei, si nu neaparat cu masina, oricum te-ai tunde, la barbati zic.
Ca poate fi si 50, e corect, insa de multe ori e sub 40. Si chiar am telefonat acum ca sa fiu sigur, ca uitasem de cand m-am tuns ultima oara.
Asa ca aici are dreptate.
In Hunedoara nu stim daca nu e apa calda, o fi posibil, mai erau orase rupte de la apa calda ca nu platisera, auzisem la TV, dar nu era vb de Hunedoara.
In capitala cam exista apa calda si caldura, doar ca de 1-2 ani incoace se mai intrerupe mai des ca se tot defecteaza conductele vechi. Insa se remediaza si se da drumul iar.
Depinde de frizerie, aici cred ca din cele cunoscute, toate au pretul de 50 lei pentru tuns clasic in prezent. Unde ma duc eu din 2018 cand a deschis e Barber Shop. Lucra doar cu produse profesionale straine. Tunsul de barba cu contur e 40 lei. O fi si mai ieftin, da ce te faci daca iti lasa par dupa urechi sau nu taie parul uniform? Eu ma tund o data la luna, nu vreau sa fiu tuns in bataie de joc. Poate sa fie cu 10-15 sau 20 lei ca nu ma tenteaza.
Da, eu doar am zis ca omu a zis corect ca in capitala e sub 40 de multe ori, si ca exista si sub 30 sa te tunda, asta referitor la ce ai zis tu. Se tunde f bine si la 25, nu-si bate nimeni joc.
Bine, mai las si eu 5 lei ciubuc.
Eu ma tund la 2-3 luni par la 1 cm, la masina cu nr 3 deci, ca asa vreau, dar ma puteam tunde oricum.
E bine atunci, aici si alea baticoase cred ca tunde pe la vreo 25-30 lei Gen ce au masina ce iti ramane implantata in par, asa am patit eu la una cu ani in urma
Sau la alta frizerie tot femeie, degeaba am zis eu tuns scurt, ca tot au ramas dupa urechi fire de par si prin cap lungi
Eu nu is genul care nu conteaza cum tunde, pentru unii conteaza sa fie femeie. sa se frece de ei, sa vada si ei ceva
) Mi-o zis patronu la care ma tund eu, ca multi or zis ca ei is libidinosi, nu direct, dar prin ce ziceau asta dadea de inteles. Genul ca nu conteaza cum tunde, femeie sa fie sa vada si ei ceva, poate pune un picior la ei, vad si ei o tata
Daca tipa are decolteu, eu stiu
I feel you men. Oamenii astia sunt de evitat pentru ca sunt psihopati/sociopati...Asa am patit si eu cu un socipat, tot pe TPU. Efectiv tipu` isi facea cont zi de zi si ma jignea la fiecare raspuns pe care il dam, dar nu mi datea dreptul la replica si ma bloca(scared pussy).L-a un moment dat nu am mai suportat si l-am injurat si eu si mi-am luat suspend...Este vorba despre xerxes(cel mai mare antivaxer si mancator de rahat.)
Eu nu stiu ce se gasesc asa idioti sa contrazica ce spun eu? Eu nu vad sa fie mai ieftin in capitala la o frizerie decenta. Cred ca de fac si poza; s tarifele respectivei frizerii si va arat tot nu o sa credeti... Si in mallul vechi era 50 lei de nu gresesc tunsul clasic acum 2 ani poate chiar 3. Nu m-am nascut ieri, cand putere financiara e mai mare si orasul mai mare, nu are cum sa fie mai ieftin ca intr-un oras micut. Diferenta nu e mare intre clasic sau normal, e minim 30 tuns din masina daca nu chiar 40. Manelarule, fa una scurta si la somn. Eu spun unadevar si tu imi dai nefolositor si eronat? Nu ai auzit de Pinaud in viata ta, sau alte produse profesionale Mai bine nu scriai nimic, ai vorbit mult si prost.
Si ce te deranjeaza ca-ti da nefolositor si eronat? De ce sa iei in seama astea?
Normal ca atunci cand puterea financiara e mai mare, creste si pretul.
Insa omu a zis de tunsul in capitala, si acolo a avut dreptate, ca am zis, am sunat si eu azi dupamiaza dupa ce am citit aici, oricum te-ai tunde te tunde bine in multe locuri la 25 de lei. Mai exact la frizerii care erau de stat, lantul Igiena mai bine zis.
La privat e mai scump.
Si daca te contrazice ori argumentezi si zici de ce nu e ca el, ori nu-l bagi in seama, e simplu.
Pui prea mult la suflet si nu e bine.
Adica de ce-ti pasa de niste oameni carora nu le pasa de tine si nu dau doi bani pe tine?
De ce te agiti atata?
Si pana la urma oricine are dreptul sa te contrazica, e un drept democratic, tu raspunzi sau nu.
Si iar e un drept sa-ti dea nefolositor sau eronat.
Nici nu conteaza ca ai sau nu dreptate tu, ca nu e corect, asta e adevarat, dar asta e democratia.
Eu pe fraieri ii ignor, nu ma agit din cauza lor, nici macar ignore nu le dau, ca daca le dau, le dau deja multa atentie, inseamna ca m-a afectat ce a zis.
Tu iti faci rau singur si nu e bine deloc, ca le dai satisfactie si ala poate face mai rau ca sa te irite, si daca ii dai ignore, isi face alt user si iar iti da la cap.
Mosotiiiiii mergi la magazin și vrei să-ți iei ceva Doamne mă doare burta și îl vezi pe ăla exactă pe ăla care ția furat din casa lucrurile tale cei faci?)))))
1 îl bați pe loc
2 suni la poliție
3 îl strângi de gât până leșină ))))))
4 pui ciorap pe cap îl urmărești până la scări și dai cu pâinea în cap și fugi )))))
Daca il vad in magazin nu ii fac nimic acolo, astept sa iasa, il prind undeva unde nu prea e nimeni si aia e, sau daca politia stiu ca ar putea recupera bunurile, ma duc la politie.
Dar daca nu, macar il pedepsesc, daca se poate fara consecinte pentru mine, altfel nu.
Dar s-au facut din astea, nu-s eu primul.
Daca-l strangi de gat risti sa-l omori, nu e bine.
Adevărată Doamne ferește sa nu se întâmple așa ceva cu gatul strâns eu doar așa am zis la gluma nu sa fie adevărată așa ceva nu-i bine știu și nici un om normal nu ar face așa ceva vreodată.
Cum mai ești mosoti? Cu sănătate cum stai mosoti ești bine? mai mănânci nutela cu gem și compot
Și pe mine amenința unul ca ma omoară altul care visează cu ochi deschiși ca vine aicia la mine în Constanța într-o săptămână și ma găsește ))))) și i-am zis ca abia aștept si am ieșit și afară sai fie mai ușor sa ma găsească după o săptămână mi-a dat Block
)))))) si azi punea întrebare dacă poate da bacul cu buletinul expirat
)))))
) astia pe net is tari, si pe un joc online un mucos de 14 ani spunea ca il bate si rupe pe unu mai mare cu 3-4 ani
Și spunea ca este interlop )) ce sale faci kițz mai avea și mâini de haribo
)))))
O fi din clanul Corduneanu sau cum i se punea?
Kițz nai ce sale faci. Se legate de un băiat nevinovat și la injurat făcea figuri ca rupe gatul ca vine și ii face sa zboare asta ști ce face? Se uita la Matrix și se crede neon ăla)))https://ibb.co/ZcFkszr
Daca era interlop nu ameninta, te ardea scurt si gata. Astia care ameninta-s fraieri.
Nu se anunta ca sa dai victimei ocazia sa se fereasca sau mai ales sa stie autorul ca sa-i faca probleme.
Eu daca vreau sa fac rau cuiva pe drept (ca pe nedrept nu fac asta), nu anunt si fac sa nu afle cine, ca sa i-o trag si sa nu patesc nimic.
Am eu pe cineva care m-a furat cu ceva acum ceva ani, chiar daca e in alt oras, nu-l uit.
Cei faci mosotiiiiiii dacă îl prinzi?
)))) știu ca tu nu ierți nimic
))))
Bate si fote ca masina de cusut Nu iarta nimic!
Eu rămân așa cum sunt eu frate. nu fot pe nimeni nu cos pe nimeni. Eu îl am pe el și îmi este de ajuns el ma vede ma aude când am nevoie de el îmi sare în ajutor de fiecare dată și nu mă lasă niciodată la greu mereu este acolo înainte ca eu sa am nevoie de ajutorul lui el este absolut totul pentru mine în viața asta.
Cine vrea sa fie cusut și fotot sa fie sănătos. Eu nu am treaba cu așa ceva în viața mea și nu bag așa oamenii în viața mea.
Pai ii stiu adresa si stiu si cum arata, el nu stie cum arat eu insa.
Pai o sa-l fac sa regrete ca mi-a furat ce mi-a furat. Dar trebuie un plan, mi-a fost lene sa ma duc pana acolo ca e cam departe.
Ca trebuie dupa ce ai facut ce ai facut, sa pleci repede de acolo, sa nu fi vazut, desi daca esti mascat nu mai stie cine esti mai ales daca e intuneric afara, dupa aia dai masca jos si te duci la gara. Masina n-am, deci trebuie tren in aceiasi zi de intoarcere.
Nu prea iert pe nenorociti, trebuie cineva sa le dea o lectie, ca de aia e haos in tara asta.
Am mai zis pe aici ca mai nou detinutii de la deschis si semideschis au voie la concediu de 30 de zile pe an auzi!
Pai ce e ma asta? Adica sa se duca acasa.
Ma doare burta)))))) mosoti dacă ăla este ditamai namila și are pistol ce faci atuncia?
Nu e namila, are vreo 65 ani, pistol n-are, dar si daca ar avea, nu e pregatit ca il atac eu.
Problema asta e si in SUA, zici ca ai arma de aparare, dar atacatorul e pregatit daca vrea sa atace, tu nu.
Si ce? Mosotti are chistol de 20+ automat
)
Https://youtu.be/2oHOv9p9dHQ ma doare burta ))))
Pai cu un mosulet d'asta te complici cum sa il pedepsesti? De esti tapan si 2 palme de ii dai l-ai rezolvat. Ii faci ce vrei tu E tiganoc?
Mosoti eu dacă pățeam ce ai pățit tu uite așa îi făceam https://youtube.com/shorts/BEgEBPMaY_M?feature=share fără mila -_- are kei eu booooooooom
Nu e rrom da-l naiba.
Pai problema era asa:
, dar vreau sa il pedepsesc putin mai dur, ca daca-i dai doua palme va uita. Dar nu stiu daca ma duc si cand, ca poate fac dracu vreo prostie, canu stiu daca ma controlez.
I-am dat o masinuta cu radiocomanda de 600 de euro in 2006 sa mi-o tuneze, mi-a tunat-o si a fost okey, a trimis-o inapoi, i-am platit a fost ok.
A doua a facut-o prost, a trimis-o, nu mergea bine, i-am trimis-o din nou, iar a trimis-o inapoi tot prost facuta.
Dupa aia l-am facut de ras pe forum, pentru el conta f mult forumul ala si de imaginea lui.
Dupa faza asta a disparut de pe forum si a zis sa o trimit ca sa se mai uite la ea.
I-am dat-o si nu mi-a mai dat-o inapoi.
Cam asta a fost.
Am sunat la politie si am zis "cineva mi-a furat masina", eu gandind ca masina mica e aia mica adica cu telecomanda, mi-au zis aia ce au zis, dupa aia am zis "nuuu, e din aia cu telecomanda".
Si au zis sa il dau in judecata.
Firar ia de mașină cu telecomanda ca am ras cu lacrimi Doamne mosoti atata scandal pentru o mașină cu telecomanda )))))) și eu am crezut ca țiau loat ceva din casa bani sau altceva mai ales când ai spus 2 palme mai terminat
))))
Mosoti dă-l în colo ca oricum el a pierdut un prieten adevărat ca tine. el valorează 600 de euro atata este valorea lui adevărată tu nu mai pune la inima oamenii ca el nici nu te mai stresa ca o să-ți faci rău mosoti din cauza la 600 de euro de nimic și o mașină cu telecomanda.
Un RKO sau cum lovea Umaga cu fundul
Sau big Sow ăla cand îți dădea o palmă leșinau direct pe ring )))) numai dintri palmă frate direct cu targa îi loau pe ăia de pe ring
)))))) venea smurdul după ei
))))))
Și mai era The Rok și John cena când avea ăla meci cu tha rok ști cum era? Nebunie ma uitam la toate meciurile
Mai era și batista și ala era bun rău mai ales vremurile cu Nexus moream de ras))) o data ia bautu Jhon cena pe toți de la Nexus și fugeau aia din ring da aia mereu erau în grup jegoși niciodată nu-i vedeai parte în parte cineva făcea ceva și gata săreau toți pe unul singur fricoși
Și batista era bun rău cu ăla era greu sate bați pana și pe Jhon cena la bătut de câteva ori Și pe Nexus ia bautu de unul singur ia bătut pe mulți batista de unul singur mulți nu ia făcut față
Bine macar ca te-am facut sa razi, pai nu e vb de o masina cu telecomanda, e vb si de cei 600 de euro dar mai mult de gest.
Nu a pierdut nici un prieten, nu eram prieteni deloc, eram doar in afaceri, el imi tuna masina, eu ii plateam, eram doar cunostinte.
Adica ii punea faruri, claxon, semnalizari, etc pe care masinuta nu le avea.
Bine ca pe prima (era un cap tractor de camion) a facut-o bine, am luat cu 250 lei de la magazin, i-am mai dat lui 750 si a tunat-o ca lumea.
Hardy si Undertaker Si la gagici era fain sa te uiti
Când ai zis de gagici ai distrus totul las-o baltă. Oricum erau niște terminate se țineau de par și urlau ca toate... acolo nimic altceva nu făceau nu-mi spune de femeie nimic frate lasă ma cu femeile Tale.
Pai am ras cu lacrimi cu adevărat mersi mult mosoti cu adevărat din toată inima
Nu ma așteptam niciodată ca să fie vorba de o mașină adică am crezut ca este altceva nu știu bani sau altceva da nu mașină și îmi dau seama ai pus suflet cu adevărat la mașina aia de asta și îți pare rău cu adevărat ca tia furat mașină prinde pe nenorocitul ăla și ia-ți mașină înapoi ce nu poți sa faci asta? Poți prinde ai ia mașină înapoi este al tău mașina ta
Nici nu stiu daca mai are masina aia, pai e vb si de bani, 600 Euro totusi.
Nu stiu daca as putea sa o recuperez, au trecut 15 ani de atunci.
Ca nici sa o dau in prostii sa ajung dracu pe la parnaie.
Sunt 315 Km pana acolo.
Avea dreptate Montana ala de pe Youtube care a fost la parnaie intre 2005 si 2010, ca granita intre libertate si parnaie e foarte subtire.
Si asa e, eu ziceam "ete na", dar ai un impuls din asta, faci o prostie si gata, ajungi unde nu trebuie.
Stiu ca e o prostie si n-ar mai trebui sa conteze pentru mine ala, dar na, im vin cateodata dracii pe el de chiar imi vine sa-i fac ceva de ajung dracu nenorocit. Mai bine nu ma duc, de fapt de asta nici nu m-am dus.
Doar asa ca il faci sa iti dea banii, masina nu cred ca mai exista, au trecut 15 ani. 600 euro nu sunt 600 lei, e o suma importanta zic eu. Da, de ne luam dupa ce citim pe net si vedem in filme... si la parnaie o poti lua si la popou, nu doar bataie in loc de mancare Privat de libertate, mancare rea si cu portia... ai fi mers tu de era la 50-100 km, 300 km e foarte mult, si cu masina mica. Cu autobuz sau tren nu mai zic
Mosoti chiar îmi pare rău cu adevărat ca cineva ția furat mașina aia este clar ca pentru tine însemnă cu adevărat mult mașina aia da ai sa vezi mosoti omul ala departe nu va ajunge în viața dacă ția făcut una ca asta Dumnezeu niciodată nu doarme el vede și aude absolut totul ai sa vezi mosoti omul ala departe nu va ajunge dacă a făcut mult rău altor oamenii nevinovați ai grija de tine mosoti mi-a părut bine cu adevărat sa știu ca ești bine și ca mai făcut sa rad cu lacrimi eu ma bag la somn mâine merg ma muncă ai grija de tine mosoti
Clanul Corduneanu din Iashington e bine-mersi. Majoritatea sunt in libertate, sanatosi si voiosi.
De era unul dintre membri acestui clan, acum era fetita baiatul cu shaorma de mai era in viata Ori arata ca o shaorma cu de toate. Ca astia te gasesc nu te ameninta si atat. Afla unde stai, absolut orice despre tine. Is mana in mana cu politia
Pai de aia nu are sens sa ma duc, ca fac o prostie si ajung la parnaie sigur, ca eu nu ma opresc la o palma, eu daca-i dau, in nervii aia ii dau de tot.
Hai sa nu exageram. Am prieteni comuni cu ei, nu sunt chiar ca in filme si cum apar in presa.
Nu masina inseamna ceva, ci gestul lui m-a deranjat, atat. Masina da-o dracu ca am mai luat cinci dupa aia (de fapt patru, ca unu e tanc) si mi le-a tunat cineva din Bucuresti f bine. A fost unu tot de pe forumul ala, si dupa ce a vazut circul, a zis ca mi le tuneaza el contra cost.
Nu e vorba de aia cu dzeu ca aia e vrajeala, dar are noroc ca inca mai am minte, ca altfel ii faceam felul necontand de consecinte!
Adica de fapt mi-e frica mie, ca nu vreau sa stau ani acolo pentru 5 minute de nervi.
EU nu m-am tuns nici o data dar stiu pe cineva din sat care tunde caini si oi dar si oameni la 15 lei+spalat cu apa rece pentru ca nu vrea sa consume butelia de gaz.
Andreibrb1 întreabă: