Sau big Sow ăla cand îți dădea o palmă leșinau direct pe ring )))) numai dintri palmă frate direct cu targa îi loau pe ăia de pe ring
)))))) venea smurdul după ei
))))))
Și mai era The Rok și John cena când avea ăla meci cu tha rok ști cum era? Nebunie ma uitam la toate meciurile
Mai era și batista și ala era bun rău mai ales vremurile cu Nexus moream de ras))) o data ia bautu Jhon cena pe toți de la Nexus și fugeau aia din ring da aia mereu erau în grup jegoși niciodată nu-i vedeai parte în parte cineva făcea ceva și gata săreau toți pe unul singur fricoși
Și batista era bun rău cu ăla era greu sate bați pana și pe Jhon cena la bătut de câteva ori Și pe Nexus ia bautu de unul singur ia bătut pe mulți batista de unul singur mulți nu ia făcut față
Bine macar ca te-am facut sa razi, pai nu e vb de o masina cu telecomanda, e vb si de cei 600 de euro dar mai mult de gest.
Nu a pierdut nici un prieten, nu eram prieteni deloc, eram doar in afaceri, el imi tuna masina, eu ii plateam, eram doar cunostinte.
Adica ii punea faruri, claxon, semnalizari, etc pe care masinuta nu le avea.
Bine ca pe prima (era un cap tractor de camion) a facut-o bine, am luat cu 250 lei de la magazin, i-am mai dat lui 750 si a tunat-o ca lumea.
Hardy si Undertaker Si la gagici era fain sa te uiti
Când ai zis de gagici ai distrus totul las-o baltă. Oricum erau niște terminate se țineau de par și urlau ca toate... acolo nimic altceva nu făceau nu-mi spune de femeie nimic frate lasă ma cu femeile Tale.
Pai am ras cu lacrimi cu adevărat mersi mult mosoti cu adevărat din toată inima
Nu ma așteptam niciodată ca să fie vorba de o mașină adică am crezut ca este altceva nu știu bani sau altceva da nu mașină și îmi dau seama ai pus suflet cu adevărat la mașina aia de asta și îți pare rău cu adevărat ca tia furat mașină prinde pe nenorocitul ăla și ia-ți mașină înapoi ce nu poți sa faci asta? Poți prinde ai ia mașină înapoi este al tău mașina ta
Nici nu stiu daca mai are masina aia, pai e vb si de bani, 600 Euro totusi.
Nu stiu daca as putea sa o recuperez, au trecut 15 ani de atunci.
Ca nici sa o dau in prostii sa ajung dracu pe la parnaie.
Sunt 315 Km pana acolo.
Avea dreptate Montana ala de pe Youtube care a fost la parnaie intre 2005 si 2010, ca granita intre libertate si parnaie e foarte subtire.
Si asa e, eu ziceam "ete na", dar ai un impuls din asta, faci o prostie si gata, ajungi unde nu trebuie.
Stiu ca e o prostie si n-ar mai trebui sa conteze pentru mine ala, dar na, im vin cateodata dracii pe el de chiar imi vine sa-i fac ceva de ajung dracu nenorocit. Mai bine nu ma duc, de fapt de asta nici nu m-am dus.
Doar asa ca il faci sa iti dea banii, masina nu cred ca mai exista, au trecut 15 ani. 600 euro nu sunt 600 lei, e o suma importanta zic eu. Da, de ne luam dupa ce citim pe net si vedem in filme... si la parnaie o poti lua si la popou, nu doar bataie in loc de mancare Privat de libertate, mancare rea si cu portia... ai fi mers tu de era la 50-100 km, 300 km e foarte mult, si cu masina mica. Cu autobuz sau tren nu mai zic
Mosoti chiar îmi pare rău cu adevărat ca cineva ția furat mașina aia este clar ca pentru tine însemnă cu adevărat mult mașina aia da ai sa vezi mosoti omul ala departe nu va ajunge în viața dacă ția făcut una ca asta Dumnezeu niciodată nu doarme el vede și aude absolut totul ai sa vezi mosoti omul ala departe nu va ajunge dacă a făcut mult rău altor oamenii nevinovați ai grija de tine mosoti mi-a părut bine cu adevărat sa știu ca ești bine și ca mai făcut sa rad cu lacrimi eu ma bag la somn mâine merg ma muncă ai grija de tine mosoti
Eu mă tund cu 30 lei in București. Și nu mi-am făcut cont ieri sa te contrazic.
Clanul Corduneanu din Iashington e bine-mersi. Majoritatea sunt in libertate, sanatosi si voiosi.
De era unul dintre membri acestui clan, acum era fetita baiatul cu shaorma de mai era in viata Ori arata ca o shaorma cu de toate. Ca astia te gasesc nu te ameninta si atat. Afla unde stai, absolut orice despre tine. Is mana in mana cu politia
Cati nu am ignorat pana acum? Se baga in seama ca musca in rahat. Unul in loc sa ma ignore mi-a scris in privat vedea-te-as mort si calca-te-ar camionu, si nici o masura nu s-o luat. Daca nu faci screen e degeaba aici. Au impresia ca doar ei au tel Si eu am tel frate, chiar am reclamat pe cineva recent ca m-o injurat in ultimul hal aiurea.
Pai de aia nu are sens sa ma duc, ca fac o prostie si ajung la parnaie sigur, ca eu nu ma opresc la o palma, eu daca-i dau, in nervii aia ii dau de tot.
Hai sa nu exageram. Am prieteni comuni cu ei, nu sunt chiar ca in filme si cum apar in presa.
Nu masina inseamna ceva, ci gestul lui m-a deranjat, atat. Masina da-o dracu ca am mai luat cinci dupa aia (de fapt patru, ca unu e tanc) si mi le-a tunat cineva din Bucuresti f bine. A fost unu tot de pe forumul ala, si dupa ce a vazut circul, a zis ca mi le tuneaza el contra cost.
Nu e vorba de aia cu dzeu ca aia e vrajeala, dar are noroc ca inca mai am minte, ca altfel ii faceam felul necontand de consecinte!
Adica de fapt mi-e frica mie, ca nu vreau sa stau ani acolo pentru 5 minute de nervi.
30 cu ciubuc 5, pun 30, dar pretul e 25, deci si tu la fel inseamna.
Bine, la privati e mai scump, dar de exemplu la femei mama pentru vopsit si tuns era mai scump la astia unde m-am dus eu adica la frizeriile care apartin de fosta Igiena.
Deci e relativ unde e mai ieftin.
Eu chiar am sunat ieri ca sa nu zic ca-l contrazic aiurea. In alte orase nu stiu cum o fi.
Si tunde ca lumea, nu sa zici ca nu isi fac treaba la 25 de lei.
EU nu m-am tuns nici o data dar stiu pe cineva din sat care tunde caini si oi dar si oameni la 15 lei+spalat cu apa rece pentru ca nu vrea sa consume butelia de gaz.
Andreibrb1 întreabă: