Esti km matinala
eu abia acum m-am trezit...si tot mi se pare ca am dormit putin
neata!
Ooo...alinu stiu...sa-ti traiasca fluturasii...
nu prea am inteles daca sunt fluturasi de bine sau de rau... da' oricum sper ca la noapte sa dormi
A bun atunci...Ma asteptam la rasopunsul acesta... da' pe bune acum... tu nu dormii niciodata?ai adormit (plecat) dupa site la 4-5 si acum e 7 jumatate...
Ehee daca ai stii cat de curioasa sunt eu...mai bine ai spune ...totusi nu cred ca are cine
M-am suparat...pe mess nu e nimeni...pe TPU decat tu...care esti rautatea intruchipata... si eu cum sunt un ingeras mi-e frica de tine...ma bag la somn! la naiba... iar la somn ...adica in patu' asta imens in care innot degeaba si fara rost...(stiu ca e acelasi lucru dar o mai fac si eu pe prostuta din cand in cand , mai mereu )
Legiuitoarea si pe tine te-am botezat ...mai bine zis mancat litera... e dimineata... e foame mare... e criza... e cura
Neata sweetcandy...eu am... fluturasii in stomac si nu au adormit deloc nesimtiti...
MucealuiFlaimoc iti raspund aici ca mesajul nu stiu daca il primesti...pai ai facut un fel de rima si bro se credea poet...deci.am crezut ca te iei cu el la intrecere (era o gluma). cat despre taran...eu nu am zis nimic.scuze daca te-am deranjat cu ceva :*
Simona_8441 întreabă: