| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Obisnuiam sa merg la un prieten sa mai stam de vorba si avea mai multe surori mai mici care erau inebunite dupa telenovele din Argentina cu muzica spaniola ca serialul Ratusca cea urata, Violetta, Soy Luna, Bia, Kally mashup si Go Vive a Tu Manera! Acum intrebarea imi dau seama si eu ca este puerila si ca doar o fetita mica ar intreba asa ceva dar oare scolile de acolo din Argentina chiar asa sunt in special cele de muzica? Adica chiar se da proba pentru a intra acolo, chiar au scena, chiar exista piste de patinaj pentru role unde se formeaza si echipe pentru concursuri de patinaj? Chiar se poarta uniforme chiar si la scolile de muzica ca in Ratusca cea urata cum purtau uniformele acelea rosii, chiar au scoli de muzica private cu nume in limba engleza ca in Violetta, ba in Soy Luna am vazut ca poarta uniforma similara cu cele britanice si scoala lor arata similar cu una din Marea Britanie! Chiar au spatii unde se filmeaza videoclipuri pentru influenceri ca in serialul Bia? Chiar au campusuri atat de frumoase ca in Kally Mashup? Chiar au majorete in scolile private de muzica si echipe de basket ca in Go Vive a Tu Manera? Intreb toate aceste lucruri deoarece eu stiam ca Argentina este o tara saraca unde majoritatea cetatenilor nu au bani si sunt mai rau ca noi in Romania dar in serialele de pe Disney Channel, Nickleodeon si Netflix par cu totii bogati, scolile dotate, oare de unde au ei buget pentru asemenea seriale? A fost cineva in Argentina? Cum sunt scolile? Cum este viata oamenilor? Astept cat mai multe comentarii.

2 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

In primul rand Argentina este peste Romania, iar in al 2-lea rand cum dracu poti sa compari viata din filme cu viata reala?
Parca ai avea 7 ani asa vorbesti...
Viata reala este foarte departe cu viata din filme!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru lpavel):

Unde este peste România? Am auzit ca au cea mai mare inflație din lume