anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Obisnuiesti sa ceri sau preferi sa iti iei singur?

Răspuns Câştigător
| bnj a răspuns:

Interesant substratul intrebarii tale Gen0m. Hai sa vedem cine are apucaturi de hotz aici, nu?
Daca am nevoie de ceva imi iau singur, poti sa intelegi ce vrei din chestia asta, pentru ca eu nu ma plafonez

14 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Depinde la ce te referilaughing.
Un sarut nu il cer, il iau singura daca simt nevoialaughing. Un lucru daca este sus il cer, pentru ca eu nu sunt Spider Man si nu pot sa ma catsar.big grin
Etc., sunt o multime de exemple cand cer si cand imi iau singurabig grin.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Nu ştiu exact la ce te referi, întrebarea poate fi interpretată în diverse moduri, dar de obicei aştept să mi se ofere... ori mă duc şi-mi cumpăr.De cerut mai rar, din nu se ştie ce motiv, mi se pare jenant să cer, nu iau ce nu-i al meu şi mă scot din sărite cei care o fac...

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Eu am un stil unicstraight face
Nu cer nimic, sunt mulţumit cu ce primesc, deoarece dacă cer am senzaţia că nu merit acel lucru...cu asta pierd mult, dar sunt fericit happy

Abh
| Abh a răspuns:

Depinde la ce te referi, daca te referi la lucruri care nu -mi apartin, nu imi trebuie, in general. In nici un caz nu ma servesc singura iar de cerut, nu, mersi nu am nevoie de nimic de la nimeni.

| Pho3nix a răspuns:

I-as cere voie profei de mate sa-si dea foc.laughing

| madalicious a răspuns:

Pai depinde despre ce e vorba.

Daca acel lucru nu e al meu normal ca cer, asa nu m-as comporta ca o nesimtita.

Dar cand imi apartine sau vreau mult si simt ca trebuie sa il am iau singura. laughing

| OanaG a răspuns:

Depinde ce vreaubig grin

Cateodata mai cer bani de la parinti... dar nu ciordalesc laughing

Imi place sa am banul meu, deci nu cer.

| nobody_9468 a răspuns:

Cer bani si imi iau singurabig grin
Cea mai buna cale, in caz de n'am banihappy

Bafta.

| Marii a răspuns:

Depinde, dar in mare parte imi iau singura. happy

| Yly a răspuns:

În afară de săruturi, pe care le fur, obișnuiesc să cer. așa e frumos, nu?big grin

| just|breathe a răspuns:

In 99% din cazuri imi iau singura. Mi-se pare stupid cand cineva imi cere ceva ce poate sa isi ia singur.Niciodata nu am pus pe nimeni sa imi aduca un lucru chiar daca intampin o dificultate in al procura.Chiar nu ma simt bine sa spun:"te rog adu-mi si mie cutare lucru"si de asta nu inteleg cand cineva imi cere asta desi ma conformez cerintei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un sfat nu-l pot lua singura, trebuie sa-l cer sau sa dau de inteles ca mi-ar trebui.
Parerile de rau nu le cer, mi se ofera.
Cadourile nu le consider asa, deoarece chiar eu le cer.
Deci, ce sa ceram? Mila, atentie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iau si multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu mi se ofera stiu sa si iau

Întrebări similare