Întrebare recomandată | Meптαʟıтч a întrebat:

Obişnuiţi să ascultaţi muzică când citiţi vreun articol, vreun forum, o carte online etc? Vă ajută sau dimpotrivă, vă încurcă?

42 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Temele mi le fac cu muzică, citesc cu muzică(nu online), pe calculator sau laptop nu pot fără muzică.Pe mine nu mă încurcă ba chiar mă ajută,

| Furculingură a răspuns:

Nu, nu ascult. Mă încurcă.
Îmi place să fie linişte când mă concentrez la ceva.

NOname
| NOname a răspuns:

O muzică "de fundal" (clasică, ambientală...) merge bine (ajută, relaxează), dar dacă este prea bună, prea intensă, mă absoarbe şi îmi pune concentrarea pe altceva în dificultate.

| drogh a răspuns:

Uneori muzica ma face sa ma relaxez si sa ma concentrez mai bine la ceea ce am de facut. Dar depinde si de gen...

| EarsOfAFox a răspuns:

Majoritatea ascultam muzica facand altceva in paralel. Fiecare cum e obisnuit, cum ii place.
Muzica nu incurca niciodata din punctul meu de vedere. Ori ai nevoie de liniste, ori nu si gata. In rest, muzica serioasa sa fie.

| Bøøgey a răspuns:

Poate clasica... asa pe fundal. In rest, daca are versuri, ma cam incurca.

| xdDiana a răspuns:

Nu, Nu mă încurcă din contra ma ajuta, ma ajuta sa ma descarc, ma simt mai sigura cu muzica care suna in urechile mele

| Sashavalentine a răspuns:

Pe mine una ma incurca :3.

| anonima01 a răspuns:

Depinde si de ce fac, in unele cazuri ma ajuta iar in altele ma incurca. Spre exemplu nu pot invata daca ascult muzica insa imi pot face temele si la citit depinde de ce carte citesc. Atunci cand fac ceva prin casa mereu ascult muzica.

| Mădă0611 a răspuns:

Cand citesc ceva care cere atentie, o opresc, nu ma pot concentra si daca citesc fara sa inteleg, n-are rost, in rest nu.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Incurca tare rau

| dryft3r a răspuns:

Cand ma concentrez la ceva si imi dau silinta, imi place sa fie liniste.

| Yaesmin a răspuns:

Pe mine ma incurca.Imi place cand e liniste.

| StiLLeR2002 a răspuns:

Pai eu fac mereu tot cu muzica incearca si tu!(nu nu ma enerveaza din potriva imi place)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ajuta si ma relaxeaza-ma face sa gandesc relaxat happy

| MissDevilish666 a răspuns:

Pe mine mă încurcă, nu mai înțeleg nimic din ce citesc.Nu mă pot concentra la mai multe lucruri deodată.

| DarkAndDreary a răspuns:

Da, obisnuiesc. Nu ma incurca deloc.

| oannapg a răspuns:

Mă ajută, dar depinde și genul de muzică.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prefer să citesc în liniște.
Pa, pa.

| whatevernvm a răspuns:

Nu as putea sa citesc sau sa fac ceva fara sa ascult muzica, ma ajuta mult.

| nutsa a răspuns:

Obisnuiesc sa ascult muzica cand ma relaxez,cand citesc vreun articol, sau forum, pentru ca poate îmbunătăţi IQ-ul verbal, poate fi un ajutor în tratarea bolilor de inimă, evocă culori în minte şi chiar te ajută să vezi în jurul tău feţe vesele. Orice fan al muzicii ştie ce putere uluitoare poate avea muzica atât asupra gândurilor cât şi asupra emoţiilor. Insa cand citesc ceva si trebuie sa ma concetrez, prefer linistea, ca sa pot asimila cele mai ascunse sensuri ale cuvintelor.

| Wøodenpints a răspuns:

Nu pot scrie nici măcar o frază cu muzică (ma iales dacă are și evrsuri și nu-i doar instrumental). Mă distrage grav.
Îmi asez mai bine gândurile pe o coloană sonoră, dar nu pot citi sau scrie cu muzică.

| Musique a răspuns:

Pot chiar și să dorm cu muzica.
Mă relaxează, mă simt altfel când pe fundal se aude un zgomot...
Baftă!

| Killzone a răspuns:

Prietenul meu daca vrei sa faci ceva de exemplu teme sa citesti sau chesti din astea iti spun ca nu e bine sa asculti muzica.De ce nu e bine :deoarece nu esti atent la cea ce faci si nu te poti concetra la cea ce faci deci e mai bine sa faci totul in liniste ca sa te poti concetra pe ce ai de facuthappy

| theodorafemme2001 a răspuns:

Pe mine ma incurca!

| TempestUV a răspuns:

Obisnuiesc sa fac multe lucruri ascultand muzica.Ma pot concentra mai bine. Daca nu ascult muzica seara nu pot sa adorm.

| D333333NIS a răspuns:

Salut,cand citesc o carte absolut nu, dar cand citesc forum-uri si altele atunci da.Dar depinde si de ce muzica asculti, de tine, si mult mai multe happy salut!

| PedoBarbie a răspuns:

De cele mai multe ori obişnuiesc, dar muzica să nu fie ritmată, zgomotoasă, etc.

| Ramoneluu a răspuns:

Muzica ma ajuta sa ma relaxez

Întrebări similare