In general vorbim despre orice... dar avand in vedere ca sunt femeie...putin "tabu" nu strica!
Suntem norocosi, intre noi nu exista subiecte tabu. Asta se datoreaza unei increderi si sinceritati totale si multor ore de conversatii.
Avem o relatie deschisa, bazata pe comunicare si ne spunem toate tampeniile care ne trec prin cap, indiferent ca sunt chestii comune, intime, scandaloase, scarboase, horror etc.
Nu exista subiecte tabu in relatia noastra, chiar de asta ne intelegem atat de bine.
Vorbim orice si consider comunicarea una dintre bazele oricarei relatii. Si pentru mine comunicare inseamna in special subiectele delicate, unde oamenii dau inapoi cand ajung sa fie puse in discutie. Pt ca a vorbi despre lucruri delicate este si o dovada de incredere.
Vorbim de toate. evident ca sunt si subiect mai delicat dar cu o abordare amuzanta sau cosmetizata se ajunge la dezbaterea dorita. de aceea si apreciez cel imi mult aceasta relatie, pentru ca reusim sa comunicam asa cum nu am facut altadata.
Nu avem subiecte tabu dar imi face mai mare placere sa vorbesc chestiile de fete cu fete