Pedofilia și incestul sunt lucruri total diferite.
De obicei, cele două se bazează pe abuzul sexual, nu pe iubire.
Și totuși, nu-mi pasă de drepturile homosexualilor.
Sau poate, puțin. Cu cât mai mulți bărbați fac sex între ei, cu atât avem noi mai multe femei.
Hai sa zicem ca poate eu n-as fi mai inteligent ca tine, desi ma indoiesc de asta. Dar Ioana Picos si Mihail Neamtu? Exact aceleasi argumente aduc si ei, exact ceea ce am scris eu aici spun si ei, in direct la televizor pe un post foarte urmarit. Imi pare rau ca nu am gasit exact fragmentul, insa o sa-ti las emisiunea intreaga. Poti derula pana in momentul in care intra Cernea in discutie prin telefon. Dupa cum am spus, toti sunt prosti, numai voi sunteti destepti. Orice intelectual ar veni la televizor si ar sustine valorile traditionale ar fi blamat de sustinatorii LGBT care, slava Domnului, sunt minoritari in Romania. Vai si amar. Mi-am impus sa nu folosesc cuvinte urate aici pe TPU, insa cateodata, unii chiar merita. Primele raspunsuri pe care le-ai asternut aici au fost acceptabile, insa ultimul e o mizerie.
P.S. Insist cu o intrebare: Faptul ca sustii ceea ce sustii, te face mai inteligent decat oamenii din emisiune, ei avand o cu totul alta parere fata de a ta?
https://www.youtube.com/watch?v=K6XhMt5h6f0&feature=youtu.be
Oamenii ca tine si ca cei invitati in emisiunea aia tin lumea in urma. Imagineaza-ti ce era lumea in ziua de azi daca toata lumea tinea atat de mortis ca "valorile traditionale" sa nu se schimbe. Cum era de exemplu sa ramanem la valorile traditionale de acum 500 de ani? Sa ardem vrajitoarele pe rug, sa-i omoram cu pietre pe homosexuali, sa-i ardem pe evrei in sinagogi, sa credem ca "adevarul" biblic ne spune ca Soarele se invarte in jurul nostru, sau ca vampirii ies din morminte sa ne suga sangele. Uite valori traditionale de secol 15. Conservatorii epocii se opuneau oricaror schimbari asa cum te opui tu acum casatoriei intre homosexuali, si dupa cum vezi, n-au avut castig de cauza, asa cum nici tu si cu amicii tai homofobi nu veti avea castig de cauza. Si stii de ce? Pentru ca adeptii valorilor traditionale sunt invinsi de simpla trecere a timpului. Intr-o lume a progresului, conservatorii nu pot fi decat de partea gresita a istoriei si de partea pierzatorilor.
Tocmai pentru ca am evoluat, homosexualii, vrajitoarele, ereticii, evreii sau infractorii nu mai sunt asupriti. Homosexualii au aceleasi drepturi ca si noi, sunt oameni normali ca si noi, trebuie sa ii respectam, nu sufera de vreo boala (chiar daca unii inca cred asta), nu sunt posedati de diavol, nu sunt diferiti si asa mai departe, doar ca ar fi indicat sa nu faca gesturi nefiresti in public, sa nu faca din orientarea lor un motiv de fala, sa aiba o conduita civilizata si sa nu aiba cerinte scandaloase. Repet, un homosexual este un om ca oricare altul, atata timp cat respecta anumite reguli de bun simt. Nici heterosexualii nu sunt scutiti de respectarea unor anumite norme. Suntem o lume civilizata. Asta e toleranta. Drept sa-ti spun, nu eram foarte interesat de subiectul asta pana acum aproximativ 2 ani. Mahnirea mea a aparut intr-o zi cand, stand in fata televizorului, am vazut cateva imagini de la parada gay din Bucuresti. Ei bine, pot sa-ti spun ca a fost ceva de-a dreptul socant si, in acelasi timp, dezgustator pentru mine. Este incredibil cum la o ora a dupa amiezii, barbati imbracati sumar, in haine femeiesti, in toate culorile, machiati, vopsiti, rujati, dati cu oja sunt lasati sa marsaluiasca. Aspectul nu era o problema majora daca nu completau acest tablou, demn de un capitol din Biblie stiut de toata lumea, cu gesturi tandre, mangaieri in zone intime, saruturi si diferite onomatopee. Colac peste pupaza, am vazut cativa care isi introduceau obiecte lungi, jucarii sexuale probabil, in cavitatea bucala si imitau sexul oral. Daca asta e lumea civilizata, utopica, pentru care voi militati, atunci as prefera sa traiesc pe o insula pustie. Eu ca eu, sa zicem ca la 20 de ani am vazut multe, insa copiii din toata tara, vazand aceste imagini, ce pot deduce, ce pot intelege, ce pot invata? Asa ceva este scandalos, iar faptul ca mi-am amintit aceste lucruri m-a intristat din nou. Cercetand subiectul, am observat tot mai multi oameni de televiziune sau chiar vedete consacrate care le tineau partea si am citit fel si fel de pareri. Nu obisnuiesc sa intru in discutii pe aceasta tema, insa de data asta, nu m-am putut abtine sa nu deschid subiectul. Atat sustinatorii LGBT, prin vehementa, aerul de superioritate, prostia pe alocuri de care dau dovada, cat si homosexualii, prin comportamentul lor, atrag ura oamenilor de rand. Daca ar fi sa facem un sondaj, atentie, excluzandu-i pe oamenii care judeca doar dupa acceptia religioasa, iti spun eu ca rezultatul ar fi covarsitor impotriva voastra. Iar acest lucru nu cred ca se va schimba pentru mult timp de acum incolo in Romania. Ne putem dezvolta ca si tara, din toate punctele de vedere, si fara a avea legalizate casatoriile intre homosexuali.
Cateva mentiuni:
- Nu toti homosexualii sunt precum cei descrisi de mine mai sus (ma refer la cei din cadrul mitingului bucurestean), insa cu siguranta, acestia contribuie la imaginea nefasta cu care se confrunta.
- Nu e chiar o mentiune, insa iti recomand sa citesti parerea designerilor Domenico Dolce si Stefano Gabbana (Dolce & Gabbana) in legatura cu acest subiect. Spune multe.
E adevarat ce spui, dar homosexualii nu au inca aceleasi drepturi ca si noi, si anume sa se casatoreasca, daca vor, cu persoana iubita. Pasul asta inca nu a fost facut, si dupa cum bine stim, progresul nu se termina niciodata cat exista oameni pe Pamant. Nu putem spune ca progresul s-a incheiat si ca ne-am atins toate obiectivele, pana cand nu vedem ca toti oamenii, indiferent de origini, nationalitate, rasa, sex, orientare sexuala etc. au aceleasi drepturi si oportunitati in viata. Mie nu mi se pare ca am ajuns acolo. Sa nu uitam ca acum 100 de ani aceleasi valori traditionale ne spuneau ca femeia nu trebuie sa aiba drept de vot, sau ca homosexualii trebuie inchisi daca se prezinta vreo dovada ca au intretinut relatii sexuale, sau ca oamenii din clasa de jos nu trebuie sa aiba vreun cuvant de spus, si asa mai departe. E adevarat ca am facut multi pasi inainte de atunci, dar inca nu am eliminat toate prejudecatile si toate problemele. Chiar zilele astea am vazut ce s-a intamplat in SUA cu Trump, iar asta conteaza mult si la nivel mondial. Sa nu crezi ca acum 100 de ani nu erau destui oameni, inclusiv intelectuali, care se opuneau oricaror schimbari a acestor valori traditionale. Nu doreau ca femeile sa primeasca drept de vot, sau ca homosexualii sa nu mai fie pedepsiti cu inchisoarea pentru ceva ce au facut in intimitatea lor. Nu e treaba nimanui ce preferinte sexuale are altcineva. Cu ce ma afecteaza pe mine ca doi homosexuali se iubesc? Nu ma obliga sa intru in patul lor. Si atunci e bine sa nu repetam greselile trecutului si sa nu ne oprim pana cand nu vom vedea ca toti oamenii au drepturi egale, dar absolut egale. Excesele despre care vorbesti se intampla, si e adevarat ca nu e probabil prea bine ca niste copii care se plimba pe strada sa vada lucruri obscene, dar trebuie sa tinem cont ca si heterosexualii fac asta de multe ori, si stim foarte bine ca internetul e plin in ziua de azi de tot felul de lucruri pe care le-am putea numi daunatoare pentru copii sau chiar adolescenti si adulti. Doar pentru ca o minoritate a comunitatii LGBT se manifesta intr-un fel nepotrivit in public nu trebuie sa ne opreasca sa tinem cont ca sunt foarte mult homosexuali care nu ar manifesta asa, si care nu reprezinta o influenta negativa asupra societatii. Mai mult, foarte multi sunt discriminati pana ajung sa se automutileze sau sa se sinucida, desi nu au facut niciun rau nimanui vreodata. Trebuie sa tinem cont de lucrurile astea, si sa ne protejam toate minoritatile, pentru ca daca noi n-o sa facem, cine s-o faca? Doar majoritatea poate face asta, si asa e normal intr-o democratie. Iar principala cale prin care ne putem proteja minoritatile e sa le dam tuturor drepturi egale cu majoritatea. Cel putin asa trebuie sa functioneze un stat democratic si civilizat modern.
anonim_4396 întreabă: