anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Observ ca fundita a devenit un "subiect"tare de tot.
Cine stie asta, dau fundita, cine stie cealalta, dau fundita...
Scuze, dar ce inseamna prostia asta?
Daca e sa te ajute cineva, o face din placere...nu pentru o fundita nesemnificativa.
Chiar asa de importanta a ajuns?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta de sus e tot al meu, cum nu imi mergea prea bine l-am trimis "anonim"

17 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

Asta am obs si eu. pacat ca TPU, nu mai e ce era...

| daddy a răspuns:

Eu n-am pretentii la funditahappy
ajut din placerewinking

| madie a răspuns:

Probabil e vorba de popularitate, te lupti sa o castigi iar cand o ai, tot te lovesti de neajunsuri.Pana nu o simti pe propria piele, nu te poti convinge.Trist.

| Gabry a răspuns:

Am observat si eu goana dupa fundite!
Poate vor sa devina experti...cine poate sti ce ganduri au unii?straight face
Recunosc ca am raspuns si eu la intrebarea "Cine vrea fundita" pentru ca nu mai vazusem astfel de intrebare, si mi s-a parut amuzanta!

auran
| auran a răspuns:

Hei, imi dai fundita daca te ajut? sau macar o coffee

cami
| cami a răspuns:

Pai si nu ai observat cine scrie asta in intrebare? Nu oricine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, criticule
Da, funditele, sunt "aurul" pe acest site.
Probabil multi ar pleca, daca nu ar mai fi funditele, si titlul de expert TPU.ro.

Imi pare rau pentru asa ceva, insa si eu m-am molipsit putinhee hee sad.

Bybye happy

| cutie a răspuns:

Of of tu esti un fel de "cumintelul site-ului"hee hee

| Barajag a răspuns:

Pe mine nu ma pasioneaza fundita, cam multi au o obsesie sa o castige, eu ajut de drag, daca merit bine daca nu asta e big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faza e ca cel ce pune intrebarea, vrea cat mai multe raspunsuri, fiindca asa aduna puncte...asa ca da "recompensa"...

bineinteles, nu toate persoanele care desemneaza un raspuns castigator au aceasta intentie, dar...vezi si tu... cei care pun intrebari de genu' "ma plictisesc, cine vrea o fundita"...etc

de bine de rau, au destul "lipici" astfel de intrebari...

| Gabry a răspuns:

Acest site il accesez pentru ca vreau sa ajut! Si eu, la randul meu am fost ajutata, si apreciez ca au pierdut cateva minute pentru am raspunde mie la cate o intrebare! As vrea sa ii rasplatesc pe toti cu cate o fundita(din pacate nu se poate), dar pot alege doar persoana care mi-a fost cel mai de ajutor. Ii apreciez pe toti pentru efortul depus, si le multumesc din suflet pentru timpul acordat!

Daca tot se discuta pe tema asta cu funditele, m-am gandit sa nu mai acord nici o fundita pentru a nu crea conflicte.

Prefer sa imi fac prieteni pe acest site, decat sa dau un raspuns numai pentru un mic "premiu"!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La media de varsta care este acum pe site, chiar ai mari pretentii, criticule.lupta pentru lauri e crancena, ce naibilor, tu nu vezi? vai de noi, ori am imbatranit ori nu ma tin neuronii, chiar este hilar si penibil, raspunsuri si intrebari obositoare, chiar ca nu am putere sa inteleg.

| ladybird a răspuns:

Mda! Asta ziceam si eu!

| JustMeFlory a răspuns:

Am vazut! Nu ar mai trebui aprobate intrebarile astea! pana acum nu am avut si "problema asta" ca sa-i zic asa! Prin aceasta cale poate or sa mai inceteze cu fundita lor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

No comment by me.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te gandesti ca media de varsta pe site a ajuns sa fie in jur de 12-15 ani, ce mai vrei?! ai pretentii prea mari, ori noi, poate, avem o "varsta"si nu mai intelegm pustanii.in ultimele zile citesc si ma gandesc ca sunt depasita, chiar nu ma pot pune la mintea lor, crede-ma, nu mai am rabdare si totul mi se pare hilar si penibil.raspunsuri obositoare la tot pasul, shtouri fara sare si piper(cineva imi spunea ca poate sunt prea serioasa). pentru unii fundita a fost si este foarte importanta, alearga dupa fundita sau dupa primul raspuns, ca dupa altceva. e orgoliul prostesc, care pe unii ii prinde foarte bine. ce sa-i faci?!, sa-i lasam sa isi satisfaca frustrarea si sa-si alimenteze orgoliile. mai nou, unii care au mirosit iz de expert pe meleaguri blogoriene au devenit mai seriosi pentru ca, poate, cine stie...lupta pentru lauri, criticule, este crancena!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zambete!