| RAY a întrebat:

Prin faptul ca arat ca un copil observ ca oamenii ma iau peste picior, sa fiu mai autoritar?

11 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu cred ca arati ca un copil.
Poate esti prea "plapand". Deci da, fii mai hotarat.

| Mosotti a răspuns:

Daca nu iti e in fire sa fi autoritar, nu vei fi, nu merge.

| Mosotti a răspuns:

Mie nu mi se pare deloc ca arati ca un copil, dar daca asa vad unii, aia e.
Si eu pe la 25 ani aratam mai a copil dar nu ma lua nimeni peste picior, depinde si de oameni, bine, nici nu aveam contact asa cu prea mult oameni, si asta e adevarat.

| LordCristobal a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa fii neaparat autoritar depimde si de energia pe care o emani in jurul tau.
Daca oamenii te iau la misto nu le permite sa te ia la misto, intodeauna e bine sa iti aperi propria imagine.
Eventual ca sa mai eviti mistourile fii mai jovial, vesel, sa fii spalat si parfumat si sa fii imbracat bine.
Si mie mi se mai intampla treaba dar eu le-o ziceam imediat si nu puneam nimic la suflet.Si nici tu sa nu pui la suflet mistourile.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Cred că o idee mai bună e să înveți să scrii.

| RAY explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Cred că o idee mai bună e să nu faci spam la intrebarea mea, nu iti convine nu raspunde

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru RAY):

Ai întrebat de ce te ia lumea te ia peste picior. Și asta poate fi o cauză.

| RAY explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Ma refer real nu virtual

| Theo94 a răspuns:

Depinde de situatie, cat de intens este acel "ma ia peste picior" si cine face misto, sau lasati barba, cred ca ajuta.

| Dandinelle a răspuns:

Mda, am patit-o si eu, statura si greutatea nu ma ajuta nici la varsta asta laughing. M-am impus mai mult, practic am cerut mai mult profesionalism in momentele in care m-am simtit luata peste picior intr-un colectiv profi. In rest, nu ma intereseaza pentru ca oricine poate sa incerce sa ma ia peste picior dar daca nu-mi pasa, nu are cum. Cam aici voiam sa ajung - daca ai destul de multa incredere in tine, vorba aia englezeasca "I just brush it off easily" pentru ca eu ma cunosc, si stiu ca cei care carcotesc sau incearca sa ma ia la misto, nu ma cunosc : )

| manuemanoil a răspuns:

Poți încerca să te faci mai auzit prin: folosirea unei tonalități de voce mai puternice, susținerea opiniilor tale prin argumente solide și fapte, susținerea poziției tale în mod respectuos dar ferm, pregătirea și informarea în privința subiectelor despre care vorbești, respectul și încrederea în tine însuți și în ceilalți.