| nuaicont a întrebat:

Observ pe toate retelele de socializare nebunia asta cu austriecii. Dar toata lumea se leaga doar de Bancile austriece. De ce doar de Banci? Sunt romanii asa de limitati ca nu cunosc celelalte firme care le apartin?
Intrebarea mea este: Voi unde va alimentati masinile?
Ca eu nu prea vad cozi la Rompetrol, in schimb cozile inca ies in strada la OMV.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Hai ca e deja expirata nebunia cu austriecii.
Si da lumea stie doar de banci, si stiu aia care nu au cont la ele happy, ca doar nu o sa boicoteze OMV pe care il folosim cu totii nu?

Si de ce am luat de la Rompetrol, doar nu crezi ca o fi romaneasca

| nuaicont explică (pentru suntserios):

Inca nu e expirata nebunia. Aseara m-am lovit de o situatie.
Chiar asa, mai exista vreo benzinarie romaneasca?
Si de ce sa nu boicotam OMV si alte firme austriece? Sau e un boicot asupra Bancilor dar mascat ca ar fi contra austriecilor?

| suntserios a răspuns (pentru nuaicont):

Nu exista nicio benzinarie pur romanesca. Toate au actionariat majoritat strain.

Asta cu boicotul e o stupizenie. Sa boicotezi niste firme care au investiti in Romania, care au oferit mii de locuri de munca, care platesc taxe si impozite, care manageruiesc fonduri de pensii private ale romanilor...

| Drimmero a răspuns:

Nu e vorba doar de bancile austriece, e vorba de firmele austriece in general. Nu e o decizie inteleapta pentru ca Romania isi taie singura craca din punct de vedere economic, banii aia contribuie intr-un procent mare la bugetul de stat. Cel mai intelept e sa-i sicanezi pe jegosi blocandu-le proiecte europene prin vot, trebuie sa simta pe propria piele ce inseamna nedreptatea. Ar fi fost corect ca UE sa ia masuri impotriva lor daca tot erau corecti dar sunt mana-n mana, jegosii au pus in pericol economia intregii Europe prin decizia lor prosteasca. Noi si bulgarii chiar suntem considerati gunoaiele Europei de catre astia, pai mai gunoaie sunt ei pentru ca sunt niste slugi putiniste...si nu oricum, pe fata, macar sunt kurwe asumate.

| Holiday a răspuns:

Rompetrol este o companie chino-kazaha. De fapt se numeste KMG. KazMunaiGaz Internațional NV / China Energy Company (CEFC)

| Holiday a răspuns:

Duminica plec la Viena. Ar trebui sa-mi anulez sejurul?hee hee

| Seba2013 a răspuns:

Daca au benzina, sa vina cu benzina lor. Insa noi sa multplicam benzinariile si sa punem benzina noastra.

Spun despre poporul roman ca nu merita. Insa scrie zazza el italiano si vezi cum Spania, Italia, Franta sau Anglia au nevrenicii lor. Plus ca la intrare nu au avut gradul acela de evolutie. Spaniolii sunt atenti la milimetru ca sa recolteze orice pentru poporul lor. Noi perpetuam costul in loc sa multiplicam beneficiul. Trebuie extras bunul la maxim nu sa te lauzi cu 2, 3 lucratori. Spaniolii spun: Coger el rábano por las hojas. Trebuie scoasa ridichea de la radacina nu doar frunza de la suprafata. Doar asa putem sa crestem economic.

Mai rau este ca sunt oameni care sunt distrasi de la problemele adevarate si concentrati la altceva (sa cunoasca corpul). Pe cand ei inventeaza tot felul de superstitii si teorii contra romaniei. De la Austria, Ungaria (reprezentanti SUA) pana la Rusia. Este normal ca ei sa poarte razboi rece (nu cald ca sunt mai multe tipuri de razboaie), pentru ca isi cauta bunastarea. Dar nu asta trebuie sa fie problema pentru ca este normal sa te lupti pentru bunuri. Ci noi care nu suntem trezi(nu purtam razboi, nu luptam pentru bunuri sau virtuti) si nu distingem atacurile care vin si prin proprii romani care vor sa ne paralizeze si sa ne intipareasca curentele(strategii) generate de ei spre beneficiul lor. Sarpele este inteligent. Insa nu mai inteligent de cat spiritul. Sarpele a incercat sa il pacaleasca pe Iisus(logos) asta era dorinta lui cea mai mare, insa nu a putut si nici nu poate. Noi sa fim atenti si la spiritul sau opinia care circula prin aer si infecteaza poporul roman.
https://youtu.be/XUVKzxCQ9hY