anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Observ unii useri de pe aici cu username atat de amuzante...big grin De unde le mai"scoateti", fratilor?hee hee De ce nu folositi numele voastre reale?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unii nu au curaj, altii isi aleg numele care ii reprezinta iar altii fac,, misto". eu am ales un nume care ma reprezinta,,

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai prosti isi pun propriul numewinking

| Barajag a răspuns:

Username-ul meu ma reprezinta "Ursulika"-blanoasalaughingNu ar avea farmec sa-mi pun numele adevaratbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pt cel care a rasp anonim:daca un om sincer si care e si corect e prost(dupa cum se si observa in general ca toti cei corecti sunt luati de prosti), atunci ma intreb cum sunt ceilalti oare(la tine ma refer mai mult, cat de corect esti tu anonimule daca ai ajuns la concluzia asta)? No comment(sper sa nu fiu inteleasa aiurea de ceilalti useri)...

| Hombre a răspuns:

Sa par mai prietenos.

| Ea12345 a răspuns:

Pentru ca nu ar mai avea farmec.Asa, fiecare isi pune aici porecla sau pur si simplu ideile de peste naopte(era un user cu nuemele sosetalaughing )...
Fiecare cu ideile luiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

- A V A T A R - suna mai bine decat Cristiwinking
Nu crezi?

| nobody_9468 a răspuns:

@lorry soseta a fost suspendat
Pur si simplu mie una mi se pare prea banal sa'mi pun numele si este posibil sa'l mai aiba si alti utilizatorihappy
Unii isi pun numele la misto, sau pur si simplu ce le vine in mine scriu...

Bafta.

| juniper a răspuns:

Eu nu-mi voi pune numele real nici sa ma platesti, pur si simplu nu-mi place numele meu, am ales "juniper" pentru ca imi place cum suna happy

| Klara a răspuns:

Pentru ca niciodata n-am avut inspiratie de nickname-uri... thinking