Ochi negrii, asemenea unor abisuri întunecate în care ai putea să te pierzi aşa uşor.
Mie mi se par cei mai frumoşi. Îţi dau şi iluzia unor pupile dilatate, ceea ce, din nou, e drăguţ.
Eu îi am albaştrii, din păcate.
O seară frumoasă!
Imi plac ochii albastrii, dar eu ii am caprui. Imi plac ochii caprui la un baiat si ochii albastrii la o fata.
Eu ii am negri, si sunt fata
Pe mine ma sperie, nu prea am vazut persoane cu ochii negrii. Poti sa imi arati o poza?
Ivian Sarcos are ochii negri.Ai mei sunt MAI negri decat ai ei.
Https://www.google.md/......ps?/search ochii mei sunt exact ca ai baiatului de aici, nu gasesc nici o poza care sa fie leita cu ochii mei, dar asta ar fi perfecta daca ar fi reala
Sasuke. Eu nu am vazut niciodata ochii negrii negrii doar ochi caprui spre negru.
Pai ai mei sunt negrii negrii negriii! Sunt unici, asemanatori cu astia, dar daca nu gasesc o poza reala ce naiba vrei sa fac?!
Sa imi trimiti o poza cu ochii tai, doar cu ochii tai fara gura, nas si alte parti.
Parintii mi-au interzis sa fac acest lucru, fiindca ma doar 10 ani.Peste vreo 10 ani, poate.Nu te supara, amice, dar daca nu ma crei, treaba ta!
De ce au interzis? Esti vreo printesa regala care trebuie sa stea ascunsa? Trebuie sa te cer ca sa imi dai o poza sau ce?
Nu.Nu m-as marita cu tine nici intr-un milion de ani.Sunt multi raufacatori pe internet, tu, de peste Prut nu ai vazut stirile noastre PRO_TV.Chiar daca tu nu esti hacher, bandit, criminal bla bla bla, de unde stiu ca altcineva care imi vede poza nu e? Tin mult la securitatea mea personala si la linistea rudelor mele.Nu pot si gata.Ce nu iti este clar?
Ok copil bine informat, nu te mai deranjez, dar tot o sa te mariti tu cu mine...MUAHAHAHA.
Mai vedem noi! MUAHAHAHA! De ce nu ma crezi? E ceva ereditar. Scuze daca nu iti place ce am scris.
A,chiar sunt asa de proasta! Recent am implinit 11 ani, chiar sunt zapacita.Nici varsta nu mi-o tin minte.
multi inainte. Ai grija de tine, pa!
Http://www.stardoll.com/ro/user/ vezi, nici macar nu sunt frumoasa!
Nu am cont pe stardoll si nu e nici-o poza..Inteleg, o sa caut alta viitoare sotie cu ochii albastrii de data asta.
Foarte amuzant.Am uitat sa rad.
Imi plac mai mult ochii caprui pentru ca nu imi plac ochii prea inchisi la culoare.
Eu am ochii verzi. Si cel mai mult imi plac ochii verzi.
Ochii caprui imi plac mai mult deoarece aceiasi culoare sunt ai mei si se spune ca ochii caprui fura inima oricui.
sonya69 întreabă:
AnimeAnnDRa întreabă:
MadaAwwr întreabă: