| conrob a întrebat:

Odata un coleg i-a dat un pumn lu unu sarac, fara mama si el s-a pus pe jos plangand intr-un sant si mi-am amintit si eu ca mi-a furat 2 lei si i-am dat un picior in gura am procedat corect?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In viata totul se intoarce, fi fara griji ca isi vei primi rasplata

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Poftim? NU am fost atent. Mai scrie odata. No serios, tu intelegi ce ai scris?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu ai facut bine. Puteai sa-l iei de guler si sa ii zici raspicat sa nu mai fure. Daca mai are nevoie de un leu,doi sa iti ceara. Stii ce de ai pus intrebarea? Pentru ca te apasa,asta-i pacatul.Du-te la el si cere-ti scuze,incearca sa il cunosti,sa il intelegi,sa fiti prieteni si,daca tu esti mai instarit,ajuta-l. In acest fel te vei simti mai usor,nu asa greu ca acum. Asta-i rasplata pentru bunatate si milosetnie, adica mila fata de altii mai putin instariti, te simti mai usor si tii capul sus stiind ca ai fost de folos in viata, ca ai ajutat. Opreste-te un pic din ceea ce faci acum si gandeste-te ca nu ai avea mama si nici un venit. Inchipuie-ti ca esti sarac, numai 5 minute.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Perfect ai facut, sper ca intr-o zi sa fii si tu cazut intr un sant si cineva sa iti dea pumni si picioare

Răspuns utilizator avertizat
| AirănMeidăn a răspuns:

as fi facut la fel/10

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa intelegem ca ai remuscari si stii si tu ca nu e corect cum ai procedat, dar ai pus intrebarea cu speranta ca cineva o sa fie de acord cu ceea ce ai facut tu.
Treaba e ca nu ai facut corect, si trebuie sa-ti repari greseala, iti furase doi lei, nu era mare chestie, puteai sa-l atentionezi.
Iti ceri niste scuze, ai fost un las, nu trebuia sa-l lovesti cand era jos si plangea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Amandoi ati cam exagerat...

| CristinaSNC a răspuns:

Nu, nu ai procedat corect.

| AndreeaAndreutza48 a răspuns:

Cred că acel copil merita, nu vreau să par rea sau ceva de genu dar dacă ești sărac măcar nu fura

| Ionutszu a răspuns:

Chiar nu avea rost..pentru 2 lei?
Poate ala nu are bani de paine sau chiar a avut nevoie de 2 lei. Cand iti iei tricou de 60 de lei iti mai pasa de 2 lei in plus? Pentru el poate insemna mai mult decat cerzi. Daca era o suma mare intr-adevar, mai ziceam.

| OrangeFga a răspuns:

Nici el nu a procedat corect dar nici tu, faptul ca ai resentimente e un lucru bun, probabil are o situatie financiara foarte proasta, nu-si permite, iar singura solutie pe care a vazut-o a fost furtul... Urasc furtul ...insa toti suntem oameni si gresim, pe viitor incearca sa nu mai procedezi asa, incearca sa fii mai bun.