Paramore cred ca ai intr-un fel drepatate. Dar nu, nu e bine sa minta, mai bine spune adevarul.
Succes!
Daca vei spune adevarul va iesi bine, daca alegi calea cu minciuna ai grija ca vecina te va lua la intrebari astfel incat sa te zapaceasca si sa iti arate ca o minti.Ai mare grija!
Cred ca cel mai bine ar fi sa spui adevarul...esti ce-a mai usoara cale
Pai inventeaza si u ceva de genul ca au treqt doar asa ca ai uitat ceva si le-ai oferit un pahar de suc... dar mi se pare ca parintii tai sunt km severiori voi sunteti asa rai, ceea ce nu cred
Daca vei minti acum...va deveni obisnuinta. Fi sincer, cere iertare... spune ca nu se va mai intampla. si cu siguranta vei fi iertat pentru sinceritatea ta.
Pe parinti i-am cam mintit si a mers dar vecina e cu totul alta persoana.Eu va cer o minciuna nu mai spuneti va rog ca e mai bine sa spun adevarul.
Multumesc tuturor mai astept pana la 15:30 si dau funda. Apropo o sa dau tuturor un 'Folositor' sau 'Inteligent' dupa caz.Pana acum in lupta pentru funda sunt paramore si Didi14.
esti tare, pe bunedar pn la urma dk parintii tai te-au crezut asta e important, la vecina ta zi-i ceva ce iti trece prin cap, doar n-o fi ea cine stie ce detectiv o sa ramana moarta in porumbi povestea asta
LisaJulie întreabă: