| AndreiDeyu2004 a întrebat:

OFF: De ce unii fii (cum e ala de "21" de ani) isi injura mamele? Chiar nu inteleg! Trebuie sa iti iubesti mama indiferent cum e ea!

ON: Voi ce beti ca sa va luati doza de energie? Eu cafea, nu suport energizantele.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asta cu trebuie sa îți iubești familia așa cum e mi se are o vorbă foarte masochista...

| Furnicuta000 a răspuns:

Tu ai o mama care te iubeste si a avut grija de tine. Si eu am o mama care ma iubeste si a avut grija de mine.
Dar sa stii ca in lumea asta sunt mame care s-au purtat foarte urat cu copiii lor, uneori chiar i-au abuzat. Doar pentru ca cineva ti-a dat viata nu inseamna ca merita respect. Dupa parerea mea un parinte de genul merita ignor, nu neaparat injurat.

| Mindfulness a răspuns:

Daca îți batjocorești părinții e că și cum te-ai sinucide, te pătimește Dumnezeu în ultimul hal! E cel mai mare păcat.

| 1onurSimion a răspuns:

Ăla care își înjură mama și își tratează așa părinți este un nenorocit, "om" eșuat în viață 100%la100% să-ți tratezi părinți așa trebuie să fi un "om" de nimic.

Eu nu suport cafeau de niciun fel nu beau cafea deloc.

Apa este sănătoasă pentru sănătatea noastră.

| AndreiDeyu2004 explică (pentru 1onurSimion):

Eu intensific consumul de apa dupa cafea, beau 3 pahare deodata ca mi se face sete de la cafea

| 1onurSimion a răspuns (pentru AndreiDeyu2004):

Nu știam că îți dă senzație de sete cafeau. Dar posibil să fie din cauza zahărului combinat în cafea...

Este bine și sănătosă că bei apă minim 2l. Pentru o viață sănătoasă.