Deci iti plac tipi maturi?
Loial sunt doar cu pers care merita si respect la fel
Şi cum îţi dai seama că merită? Care sunt criteriile tale de selecţie?
Este foarte simplu sa ti dai seama de natura unui om si sa ti reglezi comportamentul fata de acel om dupa cum este el. Sunt multe tertipuri de a afla cum este cu adevarat cineva. Daca vrei te invit sa vb si pe mess despre natura umana, am idul: eurynomus3free
Buna! Apreciez calitatile morale mult mai mult decat cele fizice. Esentiale mi se par sinceritatea, loialitatea, inteligenta, ambitia de a reusi in viata prin fortele proprii, perseverenta si respectul fata de propria persoana si fata de toti cei din jur.
Am facut deja schimb de iduri. Si am vorbit putin pe mess saptamana trecuta. Nu am sa-ti spun aici pe site care e idul meu, ci doar ca sunt tipa de 19 ani din Iasi si ca am ajuns sa vorbim pe mess pentru ca ti-a placut cum ti-am raspuns la intrebarea legata de subiectele preferate de discutie, iti amintesti?
Sigur ca calitatile morale sunt mai importante : personalitatea, caracterul. Si cit nu ati nega calitatile fizice mereu conteaza cit si pentru fete cit si pentru baieti.
Buna! Apreciez calitatile morale, bineinteles. Persoana respectiva trebuie sa fie sincera, optimista, inteligenta, sa stie ce vrea de la viata pentru a-si creea un viitor, pentru a-mi atrage atentia. Cand vad astfel de persoane le consider destepte. si daca stiu sa socializeze sunt deja in cercul meu de prieteni(poate). Calitatile fizice nu prea conteaza, desi oricine ar aprecia o fata frumoasa, un baiat bine facut, o doamna care se intretine etc! Funda?
La calitati morale, fara lipsa de modestie chiar m ai caracterizat, ma incadrez...
Lipsa de modestie? Like, asta am si eu.
Deci sa inteleg k nu esti modesta? nu e bine si cred ca nici sanatos
Nu, nu sunt. Si sunt constienta de faptul ca nu e bine, insa uneori sunt atat de rasfatata, parca as fi un copil mic! Modestia imi lipseste mult, am figuri in fata mamei, doamne, uneori nu sunt eu! Am destule defecte.
Modestia e o virtute k si sinceriatea si inteligenta, cred ca nu sunt modest sau modest cred ca sunt eu, sunt un om normal intro lume anormala
Calitatile morale sunt pe primul loc mereu. Sinceritatea, devotamentul in ceea ce vrei sa faci si ambitia sunt trei calitati esentiale.