Ai spus 5 vise dar ai enumerat de la 0 la 6, deci daca le numaram pe toate avem asa 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6. Deci in total 7 vise, nu 5 cum ai spus tu. Sarind peste asta, nu am reusit sa il citesc pe al 6-lea pentru ca sunt in sufragerie si e bezna totala, iar geamul este deschis, si in timp ce iti citeam visele, am simtit cum cineva sta la fereastra si ma priveste din curte, imi era frica sa ma uit acolo. O sa incerc sa ma uit la anime si sa ignor intunericul de afara. Cat despre visele tale, ce sa zic? Sunt doar vise. Visele nu au o conexiune cu realitatea. Si eu am avut multe vise ciudate, in unul am murit si doar mama ma putea vedea, sau mai bine zis imi putea vedea fantoma, in unul eram alergat de unchiul meu cu un cutit, in unul sora mea a cazut de pe o stanca si a fost atacata de rechini, in unul stateam in pat si o fetita cu parul lung si negru dat pe fata si imbracata in alb se uita la mine si i se vedeau ochii rosii printre suvitele de par si ranjetul sinistru, in altul eram cu o fosta vecina, cu verisorul ei si cu sora mea intr-o casa parasita si am gasit sub podea un fel de pasaj secret si acolo era un cadavru de copil, iar intr-o camera incuiata era o fantoma rea care voia sa ne atace pentru ca i-a gasit copilul pe care ea l-a omorat si l-a ascuns acolo, in alt vis am visat ca picam din cer si am picat pe asfalt intre 4 garduri din metal, si nu ma puteam misca si simteam ca cineva imi respira in spate. Sunt doar vise, nimic din cele intamplate nu s-au intamplat si in viata reala, asa ca am incercat sa nu ma mai gandesc la ele asa de mult. Iti sugerez si tie sa faci acelasi lucru. Visele sunt doar vise, nu ne pot afecta realitatea decat daca stam tot timpul si ne gandim la ele. Daca nu le acordam asa mare importanta, vei vedea ca sunt doar vise si nimic mai mult. Bafta in continuare si incearca si tu sa ai vise frumoase, nu numai cosmaruri.
Acestea fac parte din imaginația ta, iar asta sugerează ca o ai foarte bogata, nu ai de ce sa te îngrijorezi
Chiar si cand ce mi s-a intamplat in vis, de exemplu ranile, sunt si in realitate?
MadaAwwr întreabă: