| pelu a întrebat:

Ok am inteles sunteti impotriva drogurilor majoritatea. Dar. cum e mai bine sa fi : Beat si cu chef de scandal. sa spargi si sa rupi tot in jur? sau mai bine cu`n joint. fumat si sa n`ai treaba cu nimeni si nimic? Acuma sincer.astept raspunsuri pe masura.

8 răspunsuri:
| smileysmiley a răspuns:

Mai bine asa cum esti normal.
Lumea se duce de rapa cu drogurile, tigarile si bautura :-J... a ajuns prafu` de noi oh go on

| viki a răspuns:

Nu sunt impotriva alcolului consumat cu masura.Cu alte cuvinte, nu prefer niciuna din cele scrise mai sus.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Doua-trei beri si oamenii potriviti sunt de ajuns. Concluzia aia ca trebuie sa iti faci creierii zdrente ca sa te simti bine e o aberatie. Nu zic ca o fi rau un joint cu iarba de 2-3 ori pe an, dar astia care fumeaza toata ziua nu prea rad ei cu rasu' lor. Unele lucruri sunt bune in cantitate mica, si bautura nu face exceptie. Tu n-ai decat sa te faci praf cu iarba, inca o leguma in plus nu face diferenta. Liderii ne vor prosti, singurul motiv pentru care n-au lasat iarba e ca trei sferturi din fumatori n-ar mai fi apti de munca - si apoi oricum au televiziunea pentru indobitocire. Asa ai inteles tu ca ar trebui sa iti traiesti viata, singura pe care o ai? Diferenta majora intre boschetarii scandalagii si afumatii cu ganja e ca primii n-au avut sansa educatiei si nu-si permit iarba. Da-i inainte, e mai c00l sa fumezi, razi din orice. Cu putin noroc te duci cu IQ la nivelul unui caine. Important e sa ai suflet bun happy

| Barajag a răspuns:

Eu stiu ca toate au o limita, dar multi depasesc aceasta limita si uita de faptul ca trebuie sa fie niste oameni normali.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Spune-ti NU drogurilor, bauturilor alcoolice si asa se vor sfarsi scandalurilehappy

| anad a răspuns:

Nici una, nici alta! Cei care au luat-o pe calea drogurilor sau a bauturii(mai ales ajunsi in acele faze) isi distrug incet si sigur sanatatea, pozitia sociala si ajung in final niste epave sau paria in societate.

| pelu explică:

SPuneti NU drogurilor si bauturilor alcoolice si vom ajunge toti pocaiti! laughing))

| Zorro a răspuns:

Din cate stiu eu jointu ala cam prajeste din creier in timp